Legături de sânge – Blood Ties (2013) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Guillaume Canet, James Gray
IMDB: 6.5
Regia: Guillaume Canet
Actori: Clive Owen, Marion Cotillard, Mila Kunis, Billy Crudup

loading...

Actorul francez și director Guillaume Canet făcut numele său Arthouse internațional cu jucăușe 2006 thriller-ul „Legături de sânge”, care a urmat cu indulgent mai jucăușe și mai în cazul în care-am-I-și-mi-generație acum drama „Little White Lies „. Acest lucru a lăsat problema în cazul în care el va merge cu debutul în limba engleză unul deschis. Fie că a fost un tantalizingly deschis ar depinde de cât de nebun ești despre filmele anterioare. Acest critic a fost doar ușor impresionat. Dar sunt puțin surprins de faptul ca cu „Blood Ties”, Canet realizează un fel de omagiu full-pe film american contemporan lui James Gray. Această realizare este fie făcute mai ciudat sau explicat în întregime prin faptul că Gray se co-scris scenariul cu Canet.

Relația fratele-polițist și-penale în centrul „Legături de sânge” hearkens înapoi la Gray 2007 „We Own The Night”, să nu mai vorbim poate orice alt film Gray, și destul de multe noirs clasic american, de asemenea. Destul de ciudat, deși și acest lucru este în cazul în care lucrurile devin un fel de confuz „Blood Ties” este o limba engleză, remake american set de un film francez 2008 cu același nume (în limba franceză), în care a jucat Canet. Toate acestea expunere despre originile filmului nu este la fel de material faptul că acest film, cu decorul său exterior-târg și focare de brutalitate și scene din viața de familie torturat prezidat de un patriarh moarte care numai acum vin la termeni cu a lui probleme proprii, este foarte mult lucrurile lumii lui Gray.

Abordarea Canet, deși, este destul de mult mai narativ difuz decât o MovieMaker american va veni probabil cu. Setarea povestea lui in 1974 Queens, Canet se deschide cu un raid al poliției însoțită de o bucată set bine facut dat suc suplimentar de tensionată portretul a COP la poziția bustul lui Billy Crudup, determinat Ace Frehley lui „New York Groove,”. Caracterul Crudup lui, Frank, este curând văzut salutul tersely fratele său mai mare Chris (Clive Owen), la eliberarea acestuia din urmă din închisoare.