Leaving Las Vegas (1995) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Părăsind Las Vegas-ul
Regia: Mike Figgis
Actori: Nicolas Cage, Elisabeth Shue, Valeria Golino, Julian Sands, Graham Beckel, Steven Weber
Anul: 1995
Gen: Drama, Romantice
Durata: 111 minute
IMDB: 7.6/10

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Câteva filme Leaving Las Vegas sunt mai disperați și totuși, curios, astfel spera ca aceasta, care susține că, chiar la sfârșitul drumului, la extremitatea finală, putem găsi unele consolare în oferta și acceptarea iubirii. Filmul Leaving Las Vegas spune povestea lui Ben și Sera, jucat de Nicolas Cage și Elisabeth Shue. El este un agent de la Hollywood, ea este o prostituată. Deși prostituate poate fi un clișeu în filme, precum si cele cu o inima buna, chiar mai mult, detaliile relației lor lăsa clișee mult în urmă, și filmul devine povestea acestor personaje specifice și exact cine sunt. Există, de asemenea adevărul că un om în stare de Ben ar fi în imposibilitatea de a începe orice relație fără a plăti pentru ea.

Ben este în etapele finale de un dezastru alcoolic. Privim ca el cere un prieten într-un bar de un împrumut și se spune răspicat: “. Nu-l bea aici” Simțim singurătatea lui și nevoie încercare de a ridica o femeie într-un bar: Leaving Las Vegas. Chiar vrea să vii acasă cu mine Miroși mare și arăți minunat” Vedem, acesta fiind concediat de la locul de muncă, și fiind de acord că ar trebui să fie concediat, și spunându șeful său verificarea compensatorii este prea generos. Apoi, el a arde toate bunurile sale, și există o fotografie curling în foc, care pare să vină dintr-o căsătorie nu a reușit. El se mută la Las Vegas cu intenția de a folosi compensatorii de a se bea la moarte.

Performanța lui Cage în Leaving Las Vegas, aceste scene timpurii este o înregistrare a observat acut al unui om care vine în bucăți. El arată Ben implozie, rigid în încercarea sa de a menține controlul, să zâmbească atunci când el nu se simte un zâmbet, pentru a face glume atunci când vrea să țipe. Heneedsa bea. În timpul filmului Leaving Las Vegas, Cage va lua Ben în regiunile iadului. Nu va fi momente când el are DTS, ori atunci când el trebuie să se toarnă alcool în gât ca un antidot la moarte, ori de greață, penele de curent, tăieturi și vânătăi. Există o scenă într-o bancă, atunci când mâinile se agită atât de rău că nu poate semna un cec, si ne-am empatiza cu modul în care el încearcă să funcționeze, spune povestitor banca tot ce se poate gândi (“am avut o interventie chirurgicala pe creier”). Da, uneori, se simte mai bine, și, uneori, putem simți farmecul el trebuie să fi avut (Leaving Las Vegas). Dar pentru Ben aceste momente nu sunt pe cale de plăcere, dar cu privire la lansarea temporară de la durere.

Sera este văzut în trei moduri in Leaving Las Vegas: Ca o vede Ben, ca peștele ei și clienții ei o văd, și ca ea se vede în monologuri aproape-up în timpul sesiunilor de terapie. Peștele ei (Julian Sands) este curând pe scenă; este indrazneata de Figgis să-l stabilească, pentru a arăta controlul său sadomasochist de Sera, și apoi să-l facă să dispară într-o uciderea off-screen. Trebuie să știm unde Sera vine de la, dar nu avem nevoie să leneviți acolo. Pentru Ben, care aproape o conduce la o trecere de pietoni, ea este literalmente ultima persoană în viața lui, el va fi capabil să se concentreze asupra. El o iubește cu puritatea unei iubiri care nu are nici componente, cu excepția nevoie și recunoștință. El nu vrea să facă sex cu ea, nu vreau pentru companie, nu este în căutarea pentru o “experiență.” El este pur și simplu atins, undeva în interiorul lui, unde suferința nimic altceva se poate ajunge, că această femeie ar avea grijă de el.

De ce iubesc Sera Ben? Filmul Leaving Las Vegas lasă că pentru noi de a intui, iar sesiunile de terapie nu explica sentimentele ei, ele arată doar o încercarea de a le descoperi. Există o monolog devreme unde are despre priceperea ei ca o prostituată, cum ea poate simți exact ceea ce vrea un client și să îi furnizeze. Acesta este modul în care ea vrea să se vadă. De asemenea, vom vedea că peștele ei a taie (“nu pe fata”), și asistăm la o noapte, atunci când ea se duce într-o cameră de motel cu patru sportivi de liceu beat, iar acest lucru este atât de înțelept încât am citit-o ca în mod deliberat auto distructiv. Sera are încă aspectul ei, dar odată ce ea a avut inocenta si speranta, si s-au dus. Când se uită la Ben, ea se simte simpatie și empatie, dar mai mult decât atât, cred că ea se simte admirație pentru puritatea gestul lui: După ajuns la capătu