Lawless Range (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Sean McGinly
Scenariu: Adair Cole
Actori: Patrick John Flueger, Daniella Alonso, Justin Arnold
Anul: 2016
Gen: Drama, Western
IMDB: 5.8

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Amplasat în peisajul vast din Texas, acest film online Lawless Range învârte în jurul a doi frați, Sean și Tommy Donnelly care ambele au fost crescuți într-o copilărie dificilă tatăl lor le-a lăsat. Cu toate acestea, aceleași circumstanțe au avut efecte diferite asupra atât ca Tommy a găsit întotdeauna probleme în timp ce Sean a preferat să trăiască o viață liniștită, cu soția și copilul mic. El apreciază importanța familiei sale și, în același timp, are grija de Tommy, dupa ce a conduce în necazuri.

În ciuda dorinței lui de a avea grijă de Tommy, de această dată situația este destul de gravă, deoarece el a luat un împrumut de $ 6000 de la un om criminal. După Tommy nu reușește să plătească înapoi datoria, el trimite sluga lui cu o amenințare să-l omoare. Sean trebuie să ia o decizie dacă va sta cu fratele său, la acest moment critic sau îl va lăsa ca un caz incorigibil și să ia calea sigură de a avea grija de familia lui.

loading...

Povestea Lawless Range este cea mai mare parte simplă și directă, dar performanța impresionantă a lui Patrick John Flueger face interesant. O privire sumbru, suflet nobil și inimă grija, toate aceste elemente i o personalitate adorabil face. În același timp, un fel de suspans ține ascuns în fundal care ne obligă pentru a viziona tot filmul, în ciuda ritmul lent.

Peisaj mare de Texas atrage întotdeauna atenția în filme Lawless Range. Cele pături sterpe de teren, stabilirea soarele din spatele muntilor singuratice, case departe unul de altul, s-au dovedit toate aceste aspecte tipice ale vieții fermieri texane “. Cu toate acestea nu există abundență de astfel de peisaje, deoarece director Sean McGinly este mai preocupat de drama.

Aceste doi frați cu probleme, care au luat un traseu total diferit, dar încă nevoie unii de alții ca două părți complementare ale unui întreg, să facă o temă bun pentru un film Lawless Range. Dragostea pentru familie este un fenomen universal care atinge inimile noastre. Acesta o dramă watchable, în ciuda ritmul lent al poveștii care nu are atât de multe răsturnări de situație. Nu te astepta sa fie un film mare, dar m-am bucurat cele mai multe ori. Writer Adair Cole a fost capabil să țină povestea în mișcare, dar sfârșitul său a fost dezamăgitoare și un pic grăbit. Se pare că ultimele retușuri la script-ul ar trebui să fi fost diferit. Eu o voi da 5/10 puncte filme 2016 Lawless Range.