Laugh Killer Laugh (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama
Scenariu: Kamal Ahmed
IMDB: 5.7
Regizor(i): Kamal Ahmed
Actori: William Forsythe, Bianca Hunter, Tom Sizemore

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Frank Stone (William Forsythe), oțel protagonistul, taciturn de “Hotul de Bijuterii,” este un fel de fiert tare criminal care scenaristi iubesc. El conduce o mașină de epocă și deține o mașină de scris. Atunci când nu trăgând jafuri pentru un sef mafiot (Victor Colicchio), el este ascutit cutite sau vizionarea stoicism un desen animat Max Fleischer.
Într-un dispozitiv dur editat, el este bântuit de directorul abuziv (Tom Sizemore) din orfelinatul unde a fost crescut. Aceasta nu ajută faptul că domnul Sizemore, mormăind dialog despre piele de animal ca el pregătește o curea pentru o bătaie, este abia inteligibil.
După o întâlnire cu Jackie (Bianca Hunter), Frank inscrie impulsiv într-o clasă creativă, scris în Queens. El genereaza pe pagini de proză concis Mickey Spillane, așa numai el știe este mai de fapt decât ficțiunea. Jackie, colegul său, încearcă să-l atragă din cochilie sale, invitându-l pe un sandviș. Totuși, Frank nu afișează un simț al umorului până viața lui este în pericol.
Scris si regizat de Kamal Ahmed, fost membru al Boys sacadat – duo comedie a carui rutina glumă apel bucurat de popularitate inexplicabil in anii 1990 – “Laugh Killer Laugh” este o parodie obosit care pare să fi fost construit din noțiuni primite de noir și mob filme Hotul de Bijuterii. Chiar scorul jazzy sună ca o afectare.
Filmul Hotul de Bijuterii servește ca un exercițiu care acționează pentru dl Forsythe, mai recunoscut decât datorită obicei la un ridicol Klaus Kinski coama. Dar gluma principal al filmului pare să fie pe telespectatorii care doresc nimic mai mult decât dur-tip postură.