Last Shift (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: Anthony DiBlasi
IMDB Rating: 5,5
Regizor(i): Anthony DiBlasi
Actori: Juliana Harkavy, Joshua Mikel, J. LaRose

loading...

Festivaluri de film Last Shift vin în toate formele și mărimile, dar în ceea ce mă privește, cel mai distractiv, cel pretențios și prietenos sunt cele dedicate groază. Iar dintre acestea, cea mai mare din Europa este Frightfest Londra, a cărui organizatori gazdui un eveniment de mamut, multi-ecran peste week-end august Bank Holiday. Dar au, de asemenea, o mai modest all-nighter la Printul Charles Cinema pe Leicester Square, programat în mod adecvat în jurul valorii de Halloween, atunci când afișează magazin și petrecăreți îmbrăcați-lux însângerate conspira pentru a face ventilatorul groază umil simt că lumea este scurt de partea lor .

După un scurt film minunat Moody și înfiorător, Solitudo, care marchează debutul regizoral al lui Alice Lowe (turisti, Darkplace Garth Marenghi lui), care joaca, de asemenea, ca o călugăriță din secolul al 14-lea va bonkers într-o mănăstire ruinată, vom începe procedura sinistre.

In primul rand este filmul Last Shift atac extraterestru extraterestre, nu strict un film de groază, în ciuda dezmembrămintelor, mutilări de animale și răni prin împușcare grafice. E science-fiction și în cele din urmă mai mult de lipicioasă gory, cu monștri-bug ochi gri tradiționale și farfurii zburătoare asaltează tineri exprimate prins într-o cabină regiune înapoiată. Filmul este prezentat ca având “cea mai bună scenă sonda anal le-ați văzut vreodată”, și după aceea nimeni nu contestă acest lucru