Last Passenger (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Mister, Thriller
Producator(i): Omid Nooshin, Andy Love
IMDB: 5.6
Regia: Omid Nooshin
Actori: Dougray Scott, Iddo Goldberg, Lindsay Duncan

loading...

In Last Passenger, Lewis Shaler (Dougray Scott) este un medic și tată singur la poziția acasă cu tânărul fiul său Max (Iosua Kaynama) pe un tren de noapte târziu la Londra. Max provoacă accidental coleg de pasageri Sarah Barwell (Kara Tointon) să se extindă cafea pe haina ei, fapt care ia determinat să-mi cer scuze pentru Shaler Barwell. Interacțiunea este începutul unei conexiuni romantic între cele două. Mai târziu, în timp ce trenul oprește, in Last Passenger – Ultimul pasager, Shaler observă un om neidentificabil falsificarea frânele trenului. Ca trenul să se miște din nou începe vede un alt om târându-se pe piese. Pe de anchetă, Shaler descoperă dirijorul a dispărut.

Curând după aceea in Last Passenger, ca trenul se apropie de stație acasă Shaler lui, pupici Barwell Shaler și îi cere să-i spun, cu toate acestea Shaler este distras de tren ocolind oprire lui. Shaler încearcă să contacteze șoferul prin intermediul interfonului in Last Passenger – Ultimul pasager, dar conducătorul auto vorbeste doar pentru a întreba câți pasageri au rămas la bord. Shaler și colegi de pasageri Peter Carmichael trage numeroase cabluri de frână de urgență la nici un efect. Acesta zorile pe Shaler și Carmichael că șoferul intenționează să se și pasagerilor săi ucide și, împreună cu colegii de pasageri Klimowski (care Carmichael suspectat inițial de implicare), încerca, fără succes, pentru a opri trenul cu frâna de mână din spate. Mai târziu, trenul se ciocnește cu un vehicul la o trecere la nivel cu trenul se deplasează prea repede pentru a activa porțile și luminile. Ucide toate pasagerii din interiorul vehiculului jolting instantaneu și cu înverșunare pasagerii. Accident de asemenea, cauze una din cele șase pasageri rămași de a suferi un atac de cord, și Shaler nu a reușit să-i reînvie in Last Passenger. Klimowski și Shaler apoi să lucreze împreună într-o încercare de a sparge în cabina conducătorului auto cu ajutorul unui extinctor ca berbec, dar efortul lor este succes datorită ușa armat.

Klimowski Last Passenger încearcă să decupleze de vagoane de tren de alpinism în afara, dar acest lucru gambit periculos este intrerupta de un tunel single-track se apropie. Shaler salvează Klimowski trăgând-l înapoi la bord un moment înainte de impact ușa deschisă cu tunel. Se constată că poliția a pus o blocadă ineficient în tunelul care oprește numai momentan trenului, și nici unul dintre pasagerii pot deschide ușile din cauza îngustimii tunelului. Suspecta că acestea sunt acum aproape de o coliziune distructive cu tampoanele stație Hastings, Shaler creează un exploziv improvizat, folosind ultima extinctorul rămasă. Explozia produce suficient daune pentru Shaler, cu ajutorul Carmichael, să de-cuplu vagoane, in Last Passenger – Ultimul pasager, însă Carmichael cade prin golul în vagoane și este ucis instantaneu. Vagoanele de ardere separate, ele viteza printr-o stație de tramvai în care ofițerii de poliție viziona neputincios cum trenul grabeste prin cu masina final la final Last Passenger, nu prea mult în urmă. Shaler este lăsat pe masina din față în timp ce, Klimowski și Barwell încerca să oprească propria transport cu frâna de mână trasă în spate. Cu trenul continuă să ardă în jurul lui, Shaler ia un moment pentru a se compune, înainte de a rula și să sară din transportul cum explodează, eventual uciderea șoferul și imediat angajarea frânele. Transportul fața trenului țipă în cele din urmă sa oprit chiar în fața camerei de filmat și arată far merge off pentru totdeauna.