Last Days in the Desert (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Rodrigo García
Actori: Ciarán Hinds, Ayelet Zurer, Ewan McGregor, Susan Gray
An: 2015
Gen: Aventura, Drama, Istorice
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Last Days in the Desert

Povestea imaginată este un episod al celor 40 de zile de rugă și post ale lui Iisus în deșert, timp în care este ispitit de Diavol.

În memorabilul film semnat Rodrigo Garcia despre ultimele clipe de meditație în pustiu ale lui Hristos înainte de intrarea în Ierusalim. Ewan McGregor îl joacă pe Iisus și pe diavol, adăugând o surprinzătoare sinceritate atât Mântuitorului cât și celui viclean.

Mântuitorul este prezentat drept un om chinuit de îndoieli: îl caută pe Dumnezeu în deșert. Si totuși nu reușește să găsească decât izolare și înstrăinare.


Trailer Last Days in the Desert


Review Last Days in the Desert

Ewan McGregor isi exploreaza latura plina de bunatate, dar si cea intunecata in primul trailer pentru “Last Days in the Desert”. Filmul spune povestea calatoriei lui Isus prin desert, de 40 de zile, in care s-a confruntat cu conflicte umane, dar si cu destinul unei familii aflate la ananghie.

Filmul este regizat de Rodrigo Garcia, iar director de imagine este Emmanuel Lubezki, care a castigat trei premii Oscar consecutive pentru regia de imagine de la “Gravity”, ‘Birdman” si “The Revenant”.

Insa, filmul se anunta mai mult in stilul productiei “Noah” decat cel al clasicelor filme in care este portretizat personajul. “Nu este vorba de un film bazat pe credinta, nu este vorba despre o poveste biblica, ci mai mult despre tati si fii. Iisus si Dumnezeu sunt simbolul unei relatii intre fiu si tata” a spus Ewan McGregor pentru EW.

Filmul a avut deja cateva proiectii la Festivalul de la Sundance, iar primele reactii au fost foarte bune. In rolurile secundare apar Ciaran Hinds, Tye Sheridan si Ayelet Zurer.