Lara Croft Tomb Raider Leagănul Vieţii (2003) film online subtitrat

Alta denumire: Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
Regia: Jan de Bont
Actori: Angelina Jolie, Gerard Butler, Chris Barrie, Ciarán Hinds, Djimon Hounsou, Daniel Caltagirone
Anul: 2003
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 117 minute
IMDB: 5.3/10 din 62219 voturi

loading...

Nu toată lumea ar putea juca Lara Croft. Nu toată lumea ar vrea să, dar asta e altă problemă. Bogat, lipsit de umor, awesomely competent, ambiguu despre dragoste, stivuite, ea apare în “Lara Croft Tomb Raider Leagănul Vieţii”, ca, din nou, o eroină prea ocupat salva lumea la probleme se cu mormânt raid. De fapt, ea nu este cu adevărat un raider, la toate; cuvântul sugerează activități infracționale, când poate că este destinat numai pentru a ne aminti de Raiders de Arks pierdute și alte asemenea.

În “Lara Croft Tomb Raider” (2001), va aminti, ea a luptat Illuminati în încercarea lor de a reuni jumătățile unui triunghi retezat în scopul de a controla timpul. În “Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții”, care, cu din ce în ce modestie este de 10 litere mai scurtă decât “Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”, a se angajează într-o cursă de moarte pentru controlul Cutia Pandorei, care a adus viață pe pământ, dar a fost trantit închisă înainte de a putea lansa, de asemenea, o plagă care ne-ar ucide. Devotat Darwiniști va nota că în cazul în care caseta a fost deschis de a admite viata si apoi imediat închis în caz de deces, oricine sau orice ieșit din ea trebuie să fi evoluat cu o viteza uluitoare într-un organism-cutie de închidere.

Lara Croft Tomb Raider Leagănul Vieţii, fiica arheologul Sir Richard Croft (“Lost in domeniul, 1985”). De fapt, din moment ce titlul insistă că nu are nici o virgulă, în cazul în care gramatica înseamnă ceva ea este Lady Lara Croft Tomb Raider. În cronologia oarecum tulbure ea descrie devreme în film, cutia originală a sosit din spațiu, și a fost descoperit de un faraon egiptean în 2300 î.Hr. “Intr-un loc el a numit Lara Croft Tomb Raider Leagănul Vieţii”, explică ea la colegii ei, menționând Cutia Pandorei.