Lara Croft Tomb Raider (2001) film online subtitrat

Regia: Simon West
Actori: Leslie Phillips, Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen, Noah Taylor
Anul: 2001
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 100 minute
IMDB: 5.5/10 din 96840 voturi

loading...

“Lara Croft Tomb Raider” ridică goofiness la o formă de artă. Aici este un film atât de monumental prost, dar atât de minunat să se uite la, că numai un mojic ar putea găsi vina.
Și te rog să nu-mi spui nu are sens. Ultimul lucru pe care vreau să văd este un film Lara Croft Tomb Raider sensibil despre modul în care Illuminati va reuni jumătățile triunghiului rupt în scopul de a controla timpul în ruinele orașului antic, care a crescut o dată în crater meteor – dacă, și e un mare “în cazul în care,” indiciul de Eye All-Văzând în interiorul ceasul ascuns poate fi folosit la momentul alinierii planetare, care vine la fiecare 5000 ani, iar în cazul în care Tomb Raiders nu sunt distruse de cifra cu multe armate Vishnu și maimuțele de piatră . Logica este epuizantă suficient chiar și atunci când nu are sens.

Acest lucru este, în sfârșit, un film popcorn reală. Am auzit de săptămâni de la fanii “The Mummy Returns” si “Pearl Harbor”, jignit că nu-mi place acele filme – “. Filme popcorn” Nu, nici măcar ca Am răspuns că “The Mummy” a fost un film bun, dar popcorn “The Mummy Returns” a fost un film prost popcorn. Este de datoria mea să știu aceste lucruri. Că “Pearl Harbor” este chiar discutat în acești termeni este deprimant. Terenul de “Lara Croft Tomb Raider” există ca un sistem de sprijin pentru patru efecte secvențe speciale. Imediat puteți vedea că filmul este relativ avansat; “The Mummy Returns” nu a avut nici complot, și o secvență de efecte speciale, care a fost 121 minute lung. Filmul Lara Croft Tomb Raider se deschide cu Lara Croft a face lupta disperată cu un robot de moarte, în ceea ce se dovedește a fi un omagiu adus deschiderile filme Pink Panther unde Clouseau a avut pe Kato.