La usa Diavolului – At the Devil’s Door (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza
Producator(i): Nicholas McCarthy
IMDB: 4.8
Regia: Nicholas McCarthy
Actori: Catalina Sandino Moreno, Naya Rivera, Ashley Rickards

loading...

McCarthy are nevoie de timp sa dezvăluie informații, astfel încât este nevoie de ceva timp pentru Vera pentru a deveni personajul principal în „La usa Diavolului” Povestea filmului este o cursă releu: controlul Terenul este predat off la fiecare dintre cele trei personaje principale, dar numai după ce fiecare femeie a văzut o fantomă. Din acest motiv, McCarthy nu pare să fie întotdeauna în controlul de filmul său La usa Diavolului, fapt agravată de dialog prea greu de cap, ca atunci când Leigh explica un potențial cumpărător, „Știu că puteți obține o casă bună, chiar și cu toate vestea proastă acolo. ”
Ci ca gluma se ingroasa, înțelegere McCarthy începe potrivite ajunge sa. Până atunci, atmosfera înfiorător, și cinematografie superba (amabilitatea de director de imagine Bridger Nielson) pune filmul prin pași sale. De asemenea, ajută că McCarthy are o colecție reteta specific al tropilor în mintea pentru scenele de groază culminant dar puzzle de film lui: o, umbra in forma de om out-of-focus; o pată circulară pe podea; femei suspendate în aer la mijlocul de o forță invizibilă; o fetiță speriată într-un impermeabil roșu direct din „Do not Look Now.” McCarthy recicleaza belșug aceste imagini în Vera, Hanna, și arcuri povestea respective Leigh, dar înainte de film amenință să devină monoton, McCarthy rupe ciclul de filmul său de motive generice comune și încredere boi filmul spre o,-dialog liber confruntare devastator care este cu ușurință una a mai ciudat, secvențe mai obsedante într-un recent cinema groază americane.
„La usa Diavolului” îmi amintește de un film de timpuriu John Carpenter, în care personajele sale nu sunt, așa cum Carpenter odată pus „[referindu-se] pentru caractere în alte filme.” Ei fac împărtășesc o anumită calitate cu personaje Carpenter, deși: ei sunt oameni pur și simplu concepute ale căror acțiuni să vă spun tot ce trebuie sa stiti despre ele. Îți vei aminti numele lui McCarthy, după asta.

Comentarii: