La nebunie – Like Crazy (2011) film online subtitrat

Regia: Drake Doremus
Actori: Jennifer Lawrence, Charlie Bewley, Ben York Jones, Jamie Thomas King, Kayla Barr
Anul: 2011
Gen: Drama, Romantic
Durata: 90 minute
IMDB: 6.7/10 din 20118 voturi

Filmat cu aparatul foto Canon 7D şi prezentat la Sundance Film Festival, drama romantică ‘La nebunie’ prezintă povestea tinerei englezoaice Anna, studentă în SUA, ce se îndrăgosteşte de Jacob, student american, dar de care este nevoită să se rupă după ce serviciul de imigrări o expulzează pentru depăşirea valabilităţii vizei.
Anna Gardner (Felicity Jones), un colegiu britanic student participa la Los Angeles, se întâlnește și se îndrăgostește de Jacob Helm (Anton Yelchin), un student american care se întoarce afecțiunea ei. După absolvire, Anna decide să-și petreacă vara cu Jacob, mai degrabă decât a reveni la Anglia, constient de consecintele stau mai mult de viza de student, care a expirat la absolvire ei, permite. După întoarcerea la Londra pentru un angajament de familie, Anna zboară înapoi la Los Angeles, în cazul în care ea este deținută, intrarea negat, și trimis înapoi în Anglia de către funcționarii de imigrare. La nebunie: Dragostea cuplului pentru fiecare altul creste tensionate de separarea lor și relație la distanță. In ciuda eforturilor ei de la apel decizia de imigrare, Anna se spune că este interzis să intre în Statele Unite ale Americii. Între timp, Jacob lasa in urma activității sale de design de succes și vizitează Anna la Londra pentru câteva săptămâni. Acolo, el învață că părinții Annei, Bernard (Oliver Muirhead) și Jackie (Alex Kingston), au angajat un avocat de imigrare pentru a încerca să obțineți interdicției ridicat. Bernard sugerează că căsătoriei poate ajuta eforturile lor. La nebunie: Iacov este inconfortabil cu sugestia, și cuplu lupta cu sentimentele lor.
După Iacov se întoarce în Statele Unite, el și Anna să crească în afară, și Iacov începe o relație cu colegul său, Samantha (Jennifer Lawrence). Anna, de asemenea, încearcă să găsească o nouă viață pentru ea, începând să lucreze ca un secretar de o revista, dar ea nu este în măsură să-și abandoneze sentimentele ei pentru Jacob.

loading...