La La Land (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Damien Chazelle
Actori: Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Muzicale
IMDB: 8.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis La La Land

Scris şi regizat de Damien Chazelle, „La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling). Un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise. Si inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante. Filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.

loading...

Cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, care se bucură deja de şapte nominalizări la Globurile de Aur şi se poziţionează astfel ca unii dintre marii favoriţi la Oscaruri, „La La Land” are premiera în cinematografele din România pe 23 decembrie.

Băiatul plus fata și aspirațiile înălțătoare care-i animă pe cei din orașul stelelor – iată elementele care reușesc să evadeze din convențiile banale în „La La Land”, pe măsură ce protagoniștii, un pianist de jazz și o actriță optimistă, se avântă într-o călătorie plină de cântece și dans, care se va transforma într-o poveste de dragoste ce le va schimba viețile.

Fiind în același timp o odă adusă farmecului și emoției specifice filmelor clasice, o scrisoare de dragoste adresată orașului Los Angeles, casa viselor nedomolite, și o poveste de dragoste vădit modernă, pelicula îi reunește pe Ryan Gosling și Emma Stone, sub bagheta magică a scenaristului/regizorului Damien Chazelle, un adevărat star în ascensiune (reponsabil pentru minunatul film „Whiplash”, premiat la galele Oscar).


Trailer La La Land