La isla mínima (2014) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Mlaștina
Regia: Alberto Rodríguez
Actori: Raúl Arévalo, Javier Gutiérrez, Jesús Ortiz, María Varod
An: 2014
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis La isla mínima

Un True Detective iberic plasat în mlaștinile Andaluziei la cinci ani după moartea lui Franco, Mlaștina are în centru doi detectivi, unul versat, din garda veche, celălalt la început de carieră și de stânga, trimiși să investigheze o dispariție care în scurt timp se dovedește a fi doar una dintr-o sinistră serie de crime.


Trailer La isla mínima


Review La isla mínima

Cu Unitatea 7, Alberto Rodriguez a adus un omagiu lui natal Sevilla producând în același timp un thriller urban fin. Acum, el face același lucru pentru Spania rurală, se deplasează o oră la sud la mlaștinile Andaluzia. În timp ce 7 a fost exploziv, Marshland este noirishly tensionată pe diferite niveluri, se concentreze strans asupra caracterului, realismul său, este simțul locului și a criticii sale sociale adăugând până la un întreg cu strângere intens – și asta nu mai vorbim este răsucire satisfyingly plotline.

Cu toate puzzlingly că a fost trecut cu vederea de Academia de Film spaniolă ca nominalizare film de externe al țării, merită mlaștinilor expunere internațională ca un exemplu de ambele una dintre cele mai bune filme în limba spaniolă ale anului și de modul în care să se plieze semnificație în gen.

Persistent lovitura finală tăcută a celor două medicamente anti-eroi mizerabile la sfârșitul Unității 7 au sugerat că Rodriguez și partenerul său de scris pe termen lung Rafael Cobos a avut mai multe de spus despre politisti cu probleme, iar cu Marshland ei spun. Este 1980, în timpul perioadei de tranziție politică, când Spania negociază schimbarea între dictatură și democrație.

Juan (Javier Gutierrez) și începător Pedro (Raul Arevalo), s-au deplasat de la Madrid la adâncime sudul Spaniei de a investiga dispariția misterioasă a două surori după o fiesta locală. (Surorile au avut, un polițist îi informează pe aceștia, o “reputație”).