Kung Fu Panda 3 (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh
Scenariu: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Actori: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Lucy Liu
Anul: 2015
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 7.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Trailer Kung Fu Panda 3 (2016)

Sinopsis film Kung Fu Panda 3 (2016)

După ce a scăpat Valea Liniștită de maleficul lord Shen, pașnicul și mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea și toate bunătățile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară amenințare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu! Trădarea unuia dintre Cei cinci furioși îl va mâhni nespus pe Po, care va trebui să dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabilă a prieteniei și a încrederii și pentru a-i salva din nou pe locuitorii din Vale.

Review film Kung Fu Panda 3 (2016)

tii cum unele filme trebuie să rămână doar la prima parte, iar studiourile trebuie să încheie capitolul până nu ajunge ridicol? Ei bine, nu este și cazul seriei Kung Fu Panda. Primul film (poate și al doilea) a fost interesant și chiar l-am urmărit cu plăcere, însă mai adaugă un serial animat cu acestă serie și încă un film și distrugi o serie care a fost nominalizată la Oscar.

În noua aventura a Războinicului Dragon, Po (Jack Black) îl întâlnește pe tatăl său adevărat, Li (Bryan Cranston). Însă această frumoasă poveste de reuniune se complică atunci când un vechi prieten al Maestrului Oogway (Randall Duk Kim), Kai (J.K. Simmons), vrea să cucerească China colectând toate chi-urile celorlalți maeștri kung fu. Astfel că Po trebuie (încă o dată) să salveze China și totodată, să refacă legăturile cu familia sa.

În noul film Kung Fu Panda, îi reîntâlnim pe eroii seriei originale: Tigress (Angelina Jolie), Monkey (Jackie Chan), Mantis (Seth Rogen), Viper (Lucy Liu) și Crane (David Cross), însă am fost dezamăgită de faptul că, în afară de Tigress, au o apariție scurtă pe parcursul filmului. Pe lângă aceștia, nu îi putem uita pe tatăl-gâscan al lui Po, Mr. Ping (James Hong), pe Maestrul Oogway și pe Shifu (Dustin Hoffman).

Pentru a continua povestea și a a reaprinde flacăra acestei serii pe cale de moarte, au fost introduse noi personaje: un antagonist cu un simț al umorului foarte dezvoltat, câteva personaje de umplutură dar care aduc zâmbete prin ridicolul situației și un side-story menit să-ți dea lacrimile – reteța perfectă pentru orice animație care încearcă să fie resuscitată.

Cu toate acestea, nu pot nega că Kung Fu Panda 3 mi-a smuls câteva râsete – vorbim totuși de Jack Black! În ciuda faptului că animația a fost dublată în limba română, am fost surprinsă de cât de bine au fost „păstrate” glumele, impactul lor fiind aproape același cu cel din limba originală.

Deși DreamWorks încă încearcă să mulgă o vacă ce nu mai are lapte, păstrează din umorul primelor filme, deși poate uneori prostesc sau prea evident. Personajele însă sunt slab dezvoltate, încercând să se concentreze prea mult pe umor în interacțiuni, iar povestea e previzibilă și chiar clișeică (voi ține totuși cont de faptul că este o animație pentru copii).

Kung Fu Panda 3 este realizat de studiourile DreamWorks, care și-au construit o reputație în ceea ce privește animațiile sale, având un loc între giganții industriei, Disney și Pixar. În ceea ce privește animația 3D, grafica și artwork-ul, te prinde încă din primele cadre. DreamWorks folosește foarte multă culoare, care îți captează atenția și te surprinde de fiecare dată.

Poate dacă povestea ar fi fost la fel de bună, ar fi fost combinația perfectă, însă presupun că nu le poți avea pe toate, nu?

Noul Kung Fu Panda poate că nu are vreo poveste prea impresionantă sau nemaiîntâlnită, însă este un film amuzant de văzut cu familia la cinematograf, unde garantat micuțul tău va fi captivat de culori și scene comice cu urși panda. Sala de cinematograf a fost plină cu copii și am fost plăcut surprinsă de cât de cuminți și entuziasmați au fost pe tot parcursul filmului.