Kung Fu Panda (2008) DUBLAT Online

Regia: Mark Osborne, John Stevenson
Actori: Jack Black, Angelina Jolie, Ian McShane, Dustin Hoffman
Anul: 2008
Gen: Dublate, Aventura, Actiune, Animatie
Durata: 90 minute
IMDB: 7.6

“Kung Fu Panda” este o poveste care aproape se spune în titlu. Este atât de greu să ne imaginăm un panda mare, neclare efectuarea de arte marțiale pe care le întâmpină intuiești (și va fi dreapta) care stelele panda într-o formulă de-toate-cote, care îl condamnă pentru a reuși. Pentru publicul țintă panda, copii si adolescenti mai tineri, care vor fi bine, iar filmul prezintă aventurile sale în minunat trase animație cinemascop. (Acesta va fi, de asemenea, arată, în unele locuri IMAX.)

În film Kung Fu Panda mai joacă un panda Po nume (voce Jack Black), care este atât de grasă el poate obține abia din pat. El lucrează pentru tatăl său, domnul Ping (James Hong), într-un magazin de taitei, care oferă ping legendara Secret Ingredient. Cum Ping, aparent o barza sau un alt membru al familiei facturate aviare, născut un panda este un mister, nu în ultimul rând pentru a Po, dar apoi filmul este umplut cu o mare varietate de creaturi care nu fac mult par să observe diferențele lor.

loading...

Ei trăiesc în frumoasa vale a Păcii, cu un templu antic falnic deasupra capului, până zillions de trepte, pe care îndesat Po poate abia urca. Dar le urca el, trăgând un vagon tăiței, pentru că toți oamenii din vale s-au adunat acolo pentru a asista la alegerea Dragon Warrior, in Kung Fu Panda, care va angaja temut Tai Lung (Ian McShane), în kung-fu de luptă. Cinci candidați au fost selectat, “Furious Cinci”: Monkey (Jackie Chan), tigroaică (Angelina Jolie), Mantis (Seth Rogen), Viper (Lucy Liu) și Crane (David Cross). Tigroaică pare că ar putea fi capabil să facă unele daune grave, dar altele sunt mai puțin impresionante. Mantis în special pare să cântărească aproximativ o uncie, cel mult. Toate cele cinci au fost instruiți (pentru aproape totdeauna, am aduna) de către înțelept Shifu, care cu vocea Dustin Hoffman este unul dintre personajele mai dimensionale într-un poveste care nu oferă ceilalți o mulțime de adâncime. Oricum, este de până la master templu Oogway (Randall Duk Kim), o broasca testoasa vechi, pentru a face selecția finală in Kung Fu Panda, și el alege – da, el alege Po nefericit și îndesat.

Povestea devine, în esență, o serie de secvențe de acțiune, oarecum subminată de faptul că combatanților par incapabili să fie rănit, chiar dacă se încadrează de la înălțimi amețitoare și pietre sparge cu capul. Există un luptă extins cu Tai Lung pe un pod suspendat de dezintegrare (nu am văzut asta?), De mână-la-corp-la-coada de luptă cu Po și Tai Lung, și upstaging totul, o competiție energetic printr-un singur găluște .

“Kung Fu Panda” nu este una dintre cele mai mari filme de animație recente. Povestea filme online Kung Fu Panda este mult prea previzibil, și adevărul să-i spuneți, Po însuși nu mă copleșească cu carisma lui. Dar e elegant trase, secvențele de acțiune sunt ambalate cu energie, și e destul de scurt ca telespectatorii mai vechi vor fi iertator. Pentru copii, desigur, toate aceste lucruri este de mult o muchness, și aici se merge din nou.