PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Kung Fu Panda 2 (2011) DUBLAT Online

Regia: Jennifer Yuh
Actori: Danny McBride, Mike Bell, Seth Rogen, Victor Garber, Angelina Jolie, Jack Black, Lucy Liu
Anul: 2011
Gen: Actiune, Aventura, Animatie, Dublate
Durata: 91 minute
IMDB: 7.6

Ce este mai bine despre această continuare Kung Fu Panda 2 este faptul că nu este o reșapate cuminte a originalului, ci o extensie ambițios. Dintre numeroasele elemente noi, nu în ultimul rând este soluția misterului cum dl Ping, o gâscă, ar putea fi tatăl biologic al Po, un panda. In filmul Kung Fu Panda 2 original, cât mai aproape imi amintesc, fiecare caracter reprezentat o specie diferită, așa că am crezut că procesele de reproducere, poate, de nepătruns au fost angajate. Dar nu, părinte Po este explicată aici, și are o mare de a face cu noile evoluții din regat.

Așa cum am reintra evenimentele din Kung Fu Panda 2, acest regat mitic chinez, Po (voce Jack Black), care au atins starea de Dragon Warrior în primul film, conduce încă Furious Five: tigroaică (Angelina Jolie), Mantis (Seth Rogen), Monkey ( Jackie Chan,), Viper (Lucy Liu) și Crane (David Cross). Dintre acestea tigroaică este în mod clar cea mai formidabilă și Mantis rămâne enigma; chiar dacă el sună ca Seth Rogen, cum are el trece de cântarul?

loading...

Împărăția se confruntă acum in Kung Fu Panda 2 cu perspectiva că acesta va fi cucerit și condus de păun maleficului Lord Shen (Gary Oldman), ale cărui slujitorii au conceput o nouă armă care îl face să cutreiera pământul pentru fier vechi. Aceasta Shen este un dușman rea, aruncând ascutite pene de coada tare ca un circ cuțit aruncător. Se pare că taina filiației Po este explicată de paranoia Lord Shen, după o ghicitor (Michelle Yeoh) îi spune să se ferească de panda, asa ca destinele lor sunt legate mai profund decât Po se poate imagina.

Acesta este un film de la DreamWorks, care este blocat în concurență cu Pixar, și este swinging pentru garduri in Kung Fu Panda 2. Animație Kung Fu Panda 2 este mult superioară față de caracteristica 3-D în medie, aproximativ animale mici și drăguțe, deși distorsiunile cauzate de efectele 3-D face nici o favoare. Povestea devine o mulțime de umor din Po; exprimându-Jack Black-l investeste cu mai multa personalitate decât te-ai aștepta de la un personaj care seamănă cu un balon în Macy Recunoștinței Parade. ( “Kung Fu Panda 3” ar putea, eventual, deschis cu Po lucru cu un antrenor personal, poate tigroaică.) Directorul, Jennifer Yuh Nelson, extinde domeniul de aplicare al animației pentru a include mai multe stiluri decât animalele de desene animate de bază, și secvențele imaginare care implică istoria Po sunt destul de frumos.

Face munca de voce-over trebuie acum considerate ca o parte importantă a repertoriului fiecărui actor, și că a creat o cerere pentru actorii care au voci distincte. Printre talentul aici, Dustin Hoffman este deosebit de succes ca un guru numit Shifu. Pe măsură ce crește, Hoffman este stăpânirea în ce mai mult calendarul și inflexiunile un inteligent comic stand-up. Este un cadou.

Vorbind despre “Panda 3,” Mă întreb dacă relația dintre Po și tigroaică va avansa de la statutul său actual ca ceea ce ar putea fi numit o prietenie caldă. Tigroaică pare să ocupe o poziție favorizată în inimă Po, redeschiderea posibilitatea de polenizare încrucișată de specii din filme online Kung Fu Panda 2.