Kingsglaive Final Fantasy XV (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Takeshi Nozue
Actori: Aaron Paul, Lena Headey, Sean Bean
An: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Kingsglaive Final Fantasy XV

Cristalul sacru se află în regatul magic Lucis, iar imperiul ameninţător Nifheim nu se va da în lături de la nimic pentru a intra în posesia lui. Regele Regis din Lucis este comandantul unor soldaţi de elită denumiţi Săbiile Regelui, într-un război care durează dintotdeauna şi pare să nu se mai sfârşească.


Trailer Kingsglaive Final Fantasy XV


Review Kingsglaive Final Fantasy XV

Folosind magia regelui lor, Nyx Ulric şi camarazii lui străjuiesc cetatea regală Insomnia, luptând pentru a împiedica avansul inexorabil al armatei imperiale din Nifheim. Pentru a-şi salva regatul de puterea militară copleşitoare a imperiului, regele Regis este constrâns să accepte un ultimatum. Acesta trebuie să cedeze toate tărâmurile din afara cetăţii coroanei şi să-l însoare pe fiul său, prinţul Noctis, cu lady Lunafreya, fosta prinţesă din Tenebrae. Care acum este prizonieră în Nifheim. În timp ce războiul de impunere a propriei voinţe este în plină desfăşurare, intrigile din Nifheim transformă Insomnia într-un câmp de luptă înfricoşător. Implicându-l pe Nyx într-o luptă de care depinde supravieţuirea regatului.

Povestea din film sună cam așa: Împărăția magică Lucis deține un Crystal sacru pe care imperiul Niflheim vrea să-l fure. Împăratul Regis of Lucis (Sean Bean) comandă o echipă de soldați de elită numită Kingsglaive din care face parte Nyx (Aaron Paul). Si au misiunea de a proteja Lucis. Depășiți de armata numeroasă a imperiului, King Regis este constrâns să făcă un pact: să-și căsătorească fiul. Prince Noctis, cu Princess Lunafreya of Tenebrae (Lena Headey) și să-și predea pământurile imperiului. Împăratul refuză, și totul cade pe umerii Kingsglaive, să apere cristalul și Lucis.