Kim Kardashian Superstar (2007) Film Erotic Online

Regia: Ray J
Actori: Kim Kardashian West, Ray J
Anul: 2007
Gen: Erotice
IMDB: 5.9

Singer, realitatea stea și fratele mai mic al lui Brandy Ray J a lansat un nou cântec despre regrete, rapoarte de TMZ. Cantecul este intitulat “Niciodată Trebuia să făcut asta” și numele o listă de lucruri pe Ray J ar trebui să nu au făcut-o.

Cu toate că piesa nu este în întregime despre fosta iubita Ray J din filme erotice Kim Kardashian Superstar, aceasta nu menționează ceea ce pare a fi cea mai mare cucerire Ray lui J – Kim Kardashian. După eliberare, “am lovit mai întâi” în 2013, a devenit destul de clar că Ray J deține el însuși responsabil pentru ceea ce pretind mulți a fost începutul carierei Kardashian. “Kim Kardashian Superstar” a debutat în 2007, iar banda de sex infam oferind Kardashian și Ray J a devenit premisele (așa cum au susținut mai multe) pentru “a ține pasul cu Kardashians”.

“Kim Kardashian Superstar”, cu toate acestea, pare a fi o scuze mare pentru actuala iubita Ray J Printesa Dragoste și din lume. Piesa a descrie în mod specific detaliile nopții Ray J înșelat-o pe Printesa Dragoste. Ea are chiar și un medalion în muzica video și o înregistrare de mesagerie vocală reală redarea în fundal ei “plâns drunkenly”, spune cântărețul cât de mult ea este dor de el. Versurile exprimă, de asemenea candid regrete J asupra “pastile” popping, luptele de la cluburi, fiind beat si se cearta cu prietenii.

loading...

Videoclipul Kim Kardashian Superstar pare să fi fost împușcat de un prieten în urma cantareata în jurul cu un aparat de fotografiat, dar probabil se poate cataloga ca un “film foarte personal”. Ray J nu și-a lansat un album real, din 2009, dar, ocazional, nu de presă “, în fata ta” single-uri. Mulți susțin că el pune astfel de cântece personale doar pentru a aduce atenția asupra lui și de a face Kanye West supărat. Chiar dacă Ray J pretinde a fi de peste Kim Kardashian, ea face pop-up în muzica sa.

Dar, în primul rând, Vivid video pe care vrea sa stie ca le pasa despre sanatatea ta. Un ecran plin de text, care durează probabil o zecime de secundă, ne recomandă să “urmeze liniile directoare generalii chirurg pentru sex protejat”, care sunt “utilizarea unui prezervativ combinat cu o alegere selectivă a partenerilor sexuali.” Deci, practic, tot ceea ce ești pe cale să vezi în acest film Kim Kardashian Superstar? Fac exact opusul. Pentru că dacă faci sex cu Kim Kardashian fara prezervativ, nu poate fi atât de selectiv.

De “deschidere de credite”, în lipsa unui termen mai bun, cuvinte fulger la noi ca “netăiat!” și “needitate!” Uite, băieți, am plătit deja pentru video. Nu aveți nevoie pentru a ține pasul vinde greu.

Muzică aleatoare porno generic Kim Kardashian Superstar, exista un montaj de toate “Incredibil!” imagini de acest video deține în magazin pentru noi. Inclusiv “Incredibil!” vedere Kim face o lovitură de tequila.