Killing Salazar (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Keoni Waxman
Actori: Steven Seagal, Luke Goss, Georges St-Pierre
An: 2016
Gen: Actiune
IMDB: 3.8


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Killing Salazar

O echipă de elită de agenți DEA sunt atribuiti pentru a proteja un lord al drogurilor periculoas și să se refugieze într-un hotel de lux, în timp ce așteaptă extracția.


Trailer Killing Salazar


Review Killing Salazar

Steven Seagal continuă să scuipe filme moloz, iar anul acesta are șase bucăți de filme care vin sau G să fie eliberate. Aici el colaborează din nou cu regizorul Keoni Waxman ( “Absolution”, “forță de execuție”) și. Deși Segal apare ca cel mai mare film al capacului, este un rol foarte mic el are în film.

În schimb, este MMA stele Georges St Pierre ( “Kickboxer: Vengeance”) și Luke Goss ( “Tekken”). Cu cele mai mari roluri și rolul Seagals este mai mult ca material de umplutură decât orice altceva. Puțină violență are timp, el cu toate acestea, dar altfel el sta cel mai mult la o masă și interviuri de caractere Luke Goss. Din păcate, am puțină simpatie pentru dl Goss, atunci cred că e un actor destul de palid și profillös. El funcționează destul de bine în scenele de acțiune, dar când el deschide gura ca văi totul.

Filmul în sine este vorba despre o echipă de agenți DEA însărcinat cu protejarea unui lord al drogurilor periculoase și să ia adăpost într-un hotel de lux. In timp ce așteaptă ca ei să fie ales. Nu este atât de foștii colegi pronostica regelui la locul și intenționează să facă munca scurt de el.

La fel ca toate celelalte filme Seagal face în zilele noastre nu este de mult pentru a ajunge aici mai mult decât un film foarte standard de acțiune B-film și nu e nici note bune, eu promit!