Kill Kane (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Adam Stephen Kelly
Scenariu: Andrew Jones, Adam Stephen Kelly
Actori: Vinnie Jones, Sean Cronin, Nicole Faraday
Anul: 2016
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 3.5

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

După asistăm la o execuție Gangland, profesor de școală Ray Brookes (jucat de Vinnie Jones) este urmărită în jos de gangsteri. Ray este apoi forțat pentru a viziona sotia si cei doi copii adulți uciși. A plecat pentru morți și nici o credință în sistemul judiciar britanic, Ray decide să ia problema în propriile mâini in filme online 2016 Kill Kane.

Anul trecut a vazut lansarea incursiune inițială regizorul Adam Stephen Kelly în cariera cinematografică cu filmul scurt excepțional făcut în, care poate fi vizionat în întregime la poalele acestui articol. Întocmit în era o privire tentantă la capacitățile de tineri regizorul, și ar stabili bar extrem de mare in Kill Kane. Este firesc ca fanii de film de scurt metraj Kelly ar fi încântat primul său lungmetraj. Cu toate acestea, este clar de la a lua merge că acest efort nu-buget nu a fost în întregime în mâinile unei singure persoane. Se arata si se simte ca un film care a avut prea multe șefi și nu suficient de indieni. O reteta pentru dezastru.

loading...

Noi urmăm Ray Brookes din Kill Kane, un om profesor de școală și de familie, care martorii o execuție ceasuri atunci ca familia sa sunt uciși de Kane și cei doi acoliții. Ray este apoi lăsat să moară. Până la această parte este dory chipes. Ei bine, aproape. Familia lui Ray sunt toate împușcat în cap. A împușcat în mod inexplicabil în piept și nimeni nu deranjeaza pentru a se asigura că e mort. Am o mare problema cu această parte a poveștii, cu toate acestea l-am pus jos pentru a scrie leneș. S-ar presupune, de asemenea, că Kane a fost rău Mr. Big, prin urmare, titlul filmului … dar nu este. Nu a fost o mai mare decat cel care dădea ordinele in filmul online Kill Kane. Cred că “Kill Frank” nu are același inel la ea. Pe de altă parte că am găsit un pic ciudat a fost detectiv care ar apărea ca prin farmec. Critica mea finală este că personajele principale au fost una dimensional. Am îngrijit mai multe despre Kane (sau chiar detectiv omniprezente) decât am făcut cu privire la acest tip de fire eroul răzbunare britanic.

Valorile de producție și locațiile au fost toate destul de solid, iar performanțele au fost în mare parte chiar. Direcția de primul-timer Kelly a fost de asemenea pe bani, dar trage de nouă zile nu a ajutat lucrurile, și eu sunt sigur că, cu mai mult timp și resurse, precum și un buget real (și câteva rescrie?), Kelly ar au scos ceva mult superior. După ce a văzut cele mai multe dintre filme Kill Kane”, am fost impresionat de modul în care ex-fotbalistul de fapt a încercat pentru a adăuga unele adâncime performantelor sale.