PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Kill Command (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Steven Gomez
Actori: Vanessa Kirby, Thure Lindhardt, David Ajala
Anul: 2016
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 5.9

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer Kill Command (2016)

Sinopsis Kill Command (2016)

Un grup de soldati de elita condusi de capitanul Bukes sunt chemati la datorie pe o insula izolata alaturi de Mills, o femeie extrem de avansata din punct de vedere tehnologic. Odata ajunsi la destinatie, soldatii realizeaza ca ceea ce trebuia sa fie un antrenament de rutina s-a transformat intr-o lupta sangeroasa. Soldatii au devenit tintele sigure ale unor masinarii brutale, insetate de sange. Soldatii au devenit niste simpli cobai intr-un experiment teribil. Nu stiu ce se intampla cu Mills: a venit sa ii ajute pe ei sau sa duca experimentul la bun sfarsit? Lupta pentru supravietuire va fi una teribila.

Filmul este realizat cândva în viitorul apropiat, în cazul în care societatea este dominată de tehnologie, inclusiv serviciile de securitate. In film, un grup de soldați de elită, condusă de Thure Lindhart Capitanul Bukes, sunt pe o insulă cu elicopterul la distanță pentru un exercițiu de formare aparentă. Lucrurile nu sunt exact ceea ce par mai întâi atunci când un grup de mașini avansate killer robotizate activa Bukes si echipa sa, iar exercițiul se transformă în curând într-o luptă pentru supraviețuire.

Steven Gomez impresioneaza cu debutul său regizoral, în urma unor lucrări VFX remarcabile, care de fapt ia adus un premiu Emmy pentru 2007 National Geographic TV documentare în interiorul corpului viu. Kill Command este extrem de film ambițios, care oferă unele efecte vizuale într-adevăr destul de epic pe un buget redus extrem, toate acestea ar putea da orice buget mare la Hollywood un tarif mai bune pentru banii săi. O parte “Hunger Games”, o parte ‘Terminator’, a trecut cu mai mult decât un indiciu al “Predator”, delicii din off, cu o poveste care implică și unele performanțe mai presus de solide de la ei exprimate in mare parte necunoscute.