Kill Bill Vol 2 (2004) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Scenariu: Quentin Tarantino
IMDB: 8.0
Regizor(i): Quentin Tarantino
Actori: Lucy Liu, Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Quentin Tarantino “Kill Bill, Volume 2” este o celebrare exuberantă de filmare, decelerare cu bucurie nepăsător la un capitol la altul îndrăzneț, lucrând ca ironie, lucrând ca satira, lucrând ca teatru, de lucru de acțiune pură. Mi-a plăcut chiar mai mult decât “Kill Bill, Volumul 1” (2003). Nu este o continuare, dar o continuare și completare, filmat în același timp; Acum că știm toată povestea, prima parte ia o altă dimensiune. “Vol. 2” de sine stătătoare, deși are o rezonanță mai profundă dacă ați văzut “Kill Bill”, tocmai a fost lansat pe video.

Filmul este o distilare dintre nenumăratele casa pisa filme kung-fu Tarantino a absorbit, și pe care o iubeste dincolo de orice motiv. site-uri web au enumerat deja inspirații lui – modul în care un apus de soare a venit de la acest lucru, și o sabie din aceasta. El nu este copierea, dar depășind; există un fel de urgență în film, ca și cum ar transforma în sus de căldură sub amintirile.

loading...

Filmul Kill Bill Vol 2 se deschide cu o closeup lung a miresei (Uma Thurman) la volanul unui autoturism, explicând misiunea ei, care este de a ucide Bill. Există o mulțime de a explica în film; Tarantino scrie dialogul cu detalii ciudate care sugerează obsesiile poporului său. Acesta este unul dintre modurile care el le dă filmele sale o calitate mitic; caracterele nu vorbesc într-un dialog de zi cu zi lumesc, dar într-un fel de geekspeak crescute, care a burnishes dragoste detaliile legendele lor, metode, credințe și lore arcane.

Flashback-uri din Kill Bill Vol 2, ne reamintim că gravidă mireasa si intreaga ei nunta au fost vizate de către mortala Viper Assassination Squad într-un masacru la cele două Pines Wedding Chapel. Bill a fost responsabil – Bill, care a confruntă pe veranda capelei pentru o conversație care sugerează profunzimea și ciudatenie asocierii lor. El este jucat de David Carradine într-un spectacol care într-un fel, improbabil, sugerează că Bill și Mireasa a avut o relație adevărată, în ciuda detaliile absurde îl înconjoară. (Bill este profund ofensat că intenționează să se mărite cu un proprietar de magazin de discuri folosite și să ducă o viață normală.)

Mireasa, desigur, a supraviețuit incredibil de masacru, trezit după o comă lung, iar în primul film setat pentru a se răzbuna împotriva Viperele de moarte și Bill. Că secvențe de acțiune prelungită a implicat ca ea sa luptat Vernita Green (Vivica A. Fox) și O-Ren Ishii (Lucy Liu), ca să nu mai vorbim bodyguardul adolescenta O-Ren Go-Go Yubari (Chiaki Kuriyama) și echipa ucigaș arte marțiale, cunoscut sub numele Crazy 88 din Kill Bill Vol 2.

O mare parte din succesul ei a venit pentru că ea a fost în măsură să convingă swordmaker legendarul Hattori Hanzo (Sonny Chiba) pentru a ieși din pensie și să facă ei o armă. El a prezentat fără modestie: “Acest cel mai bun spada Dacă în călătoria dumneavoastră ar trebui întâlni pe Dumnezeu, Dumnezeu va fi tăiat.”.

În “Kill Bill Vol 2”, se întâlnește o altă legendă din Asia, maestru războinic Pai Mei, jucat de Gordon Liu. Pai Mei, care trăiește în partea de sus a unui înalt deal, singur ajunge urcand multe scări, fost maestru lui Bill, și într-un flashback, Bill livrează protejatul său pentru formare. Pai Mei este un profesor dur și fără compromisuri, și Mireasa (al cărui nume real, de altfel, este Beatrix Kiddo) varsă sângele în timpul sesiunilor lor inexorabil.

Pai Mei in filme online Kill Bill Vol 2, al cărui păr și barbă sunt lungi și albe și curge, ca un personaj din paginile unei cărți de benzi desenate, este un alt exemplu al metodei lui Tarantino, care este de a crea episoade dragoste structurate, care joacă pe cont propriu, contribuind totodată la legenda. Ca o distilare a tuturor stăpânilor de arte marțiale înțelepte, vechi si de moarte în nenumărate filme anterioare, Pai Mei așteaptă răbdător eoni pe deal, până a este necesar pentru un film Kill Bill Vol 2.

Formarea cu Pai Mei, aflăm, pregătit Mireasa pentru a începe cariera cu Bill ( “jet în jurul lumii a face sume mari de bani și uciderea pentru închiriere”), după care se inserează în acest film, la un moment dat și locul pe care-l face funcționează ca un Cliffhanger clasic. În stabilirea această scenă, Tarantino pauze, din nou, pentru un dialog plin de culoare; Mireasa este informat de către Bill că Pai Mei urăște femeile, albi si americani, si o mare parte din legenda lui este descris. Astfel de discursuri funcționează în Tarantino nu ca ocoluri tărăgănat, ci ca o modalitate de a stabili până caractere și situații cu dimensiuni ar fi dificil să se stabilească în mod dramatic in Kill Bill Vol 2.