Kill Bill Vol 1 (2003) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune
Scenariu: Quentin Tarantino
IMDB: 8.1
Regizor(i): Quentin Tarantino
Actori: Uma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Povestea Kill Bill Vol 1 lui este o distilare a universului de arte marțiale filme, crescute la o măiestrie transa a materialului. Tarantino este în Zona. motor poveste este răzbunare. În scena de deschidere, Bill omoară toți ceilalți membri ai unui partid miresei, și lasă Mireasa (Uma Thurman) pentru morți. Ea supraviețuiește de mulți ani în comă și este trezit de buzz-un țânțar. Este gândirea QT al Emily Dickinson, care a auzit un bâzâit muscă, atunci când ea a murit? Îmi amintesc de definire Manny Farber a teoriei autor: “Un grămadă de tipi care stau în jurul valorii de încercarea de a prinde pe cineva împinge în sus, în arta crăpăturile dreck.” Mireasa nu este Emily Dickinson. Ea inversează paralizie în picioare de “focalizare”. Apoi, ea promite răzbunare pe moarte Viper Assassination Squad, și ca “volumul 1”, conchide, ea este de aproximativ jumătate terminat. Ea a anulat Vernita Green (Vivica A. Fox) și O-Ren Ishii (Lucy Liu), în “Volume 2” va ucide probabil Elle Driver de (Daryl Hannah), Budd (Michael Madsen) și, desigur, Bill (David Carradine ). Dacă crezi că am dat afara detalii complot, crezi că poate fi îndoieli cu privire eroina supraviețuiește prima jumătate a unui film de acțiune din două părți, și ar trebui să caute ajutor in Kill Bill Vol 1.

Filmul Kill Bill Vol 1 este tot storytelling și nici o poveste. Motivațiile nu au nici o profunzime psihologică sau rezonanta, dar sunt pur și simplu complot markeri. Caracterele formate din caracteristicile lor. În spatele totul, așa cum a făcut cu “Pulp Fiction”, este sugestia unui univers paralel în care toate acestea nu are sens în același mod în care povestea originea un super-erou are sens. Există o secvență aici (bine, este mai mult ca o treime din film) în cazul în care mireasa singur rade O-Ren și întreaga echipa sa, inclusiv Crazy 88 Fighters, iar ne amintim de neo lupta clone ale agentului Smith în “Matrix Reincarcat”, cu excepția Crazy 88 Fighters sunt ființe umane individuale, cred. -Si iau numele de la cele Crazy 88 de jocuri blackjack de pe Web, sau de la episodul 88 din anime acțiune “Tokyo Crazy Paradise”, sau ar trebui să caute ajutor? Mireasa învinge cele 88 de luptători superbe (plus diverse bodyguarzi și specialiști), în ciuda starea ei slăbită și picioare, recent paralizat, deoarece ea este un luptător mai bun decât toate celelalte la un loc. Este că, din cauza nivelului de calificare ei, puterea ei se concentreze Kill Bill Vol 1, sau profunzimea nevoia ei de răzbunare? De calificare, se concentreze și trebuie să aibă nimic de a face cu ea: Ea câștigă pentru că ea ucide pe toți, fără a se ucisă. Să poți simți Tarantino rânjind un pic ca fiecare victimă proaspătă, umplut cu bravadă prostească, iese in fata sa fie sacrificate. Cineva trebuie să câștige într-o luptă pentru a termina, și în ceea ce privește genul artelor martiale este în cauză, ar putea fi la fel de bine eroina. (Toate personajele principale, cu excepția Bill sunt femei, bărbații care au fost castrați dreapta din imagine.) “Kill Bill Vol 1” nu este genul de film care inspiră discuție care acționează, dar ceea ce Thurman, Fox și Liu realizăm aici este, fără îndoială mai dificil decât să joci eroina nuanțată a unui Sundance degetul mare fraier. Nu trebuie să fie prezență, har fizică, puterea, personalitatea și capacitatea de a privi grav în timp ce faci lucruri ridicole. Tonul este situat într-o scenă de deschidere, în cazul în care mireasa se afla aproape de moarte și o mână freaca la sângele de pe obrazul ei, ceea ce nu se va desprinde, pentru că este congelat în mod clar machiaj. Această scenă în continuare beneficiază de a fi împușcat în alb și negru; QT, toate loviturile în sens sunt referințele la alte cadre – nu focuri special de la alte filme online Kill Bill Vol 1, dar focuri arhetipale în amintirile noastre moviegoing colective.

loading...

Exista B & W în film Kill Bill Vol 1, și slo-mo, și un nume care este bleeped în întregime pentru un efect, și chiar și o secvență extins în anime. Secvența animat, care ne-a ajunge la Tokyo și furnizează backstory de O-Ren, este mascate în modul în care aceasta permite Tarantino să se ocupe de material care s-ar putea, în acțiune live, par a fi prea reală pentru universul său stilizat. Se ocupa cu pedofilia o pivotului Mafia lui. Scena lucrează în animată șut de la distanță; în closeup live action, s-ar obține filmul o NC-17.

Înainte ca ea ajunge in Tokyo, Mireasa se oprește cu obținerea o sabie de la Hattori Hanzo ( “stea invitat special” Sonny Chiba). El a fost retras de ani de zile, si se face cu uciderea. Dar ea îl convinge, și el produce o sabie care nu inspiră modestia lui: “.. Acest lucru cea mai bună spada Dacă în călătoria dumneavoastră ar trebui întâlni pe Dumnezeu, Dumnezeu va fi tăiat” Mai târziu, sabia, trebuie să se confrunte cu abilitatea de a Go Go Yubari (Chiaki Kuriyama), garda de corp adolescent O-Ren și, probabil, un major în studii medievale, din moment ce arma de alegere este buzduganul și a lanțului. Acest lucru este în tradiția carte de benzi desenate prin care caracterele sunt definite de armele lor din Kill Bill Vol 1.