Kidulthood (2006) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Adolescenți bătrâni
Regia: Menhaj Huda
Actori: Nicholas Hoult, Christopher Villiers, Femi Oyeniran, Red Madrell, Madeleine Fairley
Anul: 2006
Gen: Crima, Drama, Romantice
Durata: 89 minute
IMDB: 6.8

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Amplasat în 2002, filmul Kidulthood urmărește două zile din viața unui grup de copii de 15 ani dintr-o zonă-venitul mixt al West London. Povestea se concentrează în principal asupra antierou Trevor, cunoscut sub numele de “Trife” (CSB Ameen), și Alisa (Red Madrell), partenerul său cândva. Una dintre temele din film este sarcina Alisa lui. Ea afirmă că Trife este tatăl. Trife este cel mai nemulțumit de aceste evoluții și el face cunoscut prin sustragere de la plata taxelor tipice părintești tânărului flacara.

bătăuș școală, Sam Peel (Noel Clarke), este descris ca antagonist în film. Student Katie (Rebecca Martin), este agresat fizic și emoțional de către un grup de fete condus de Shaneek (Stephanie Di Rubbo), și Sam, de asemenea, acționează amenințător spre ea, face unele gesticulations agresiune in Kidulthood. Părinții ei nu cunosc amploarea acestei agresiune. După ce a fost luat de la școală, o Katie înnebunită de durere fuge în dormitor, scrie o notă, și sa se blochează. Studenții sunt apoi dat o zi liberă pentru doliu, dar în loc să se pregătească pentru jubilations. Trevor și cele mai bune cunoștințe de școală: Jay (Adam Deacon), și Moony (Femi Oyeniran) petreacă fure zile in Kidulthood, încercând să vorbească cu femeile și în avans asupra lor într-o manieră sexuală, consumul de alcool într-o manieră alcoolic, și fumat canabis. Alisa și prietena ei Becky (Jaime Winstone) decide să se îmbete și de înaltă înainte de petrecere, în ciuda sarcinii Alisa. Alisa a descoperit recent că este însărcinată și ea nu este sigur cu privire la modul de a face față la știri. Becky ia Alisa la casa unui bărbat mai în vârstă la care aceștia își efectueze acte sexuale în schimbul drogurilor. Becky este instigatorul și Alisa simte că trebuie să urmeze acțiunile prietenei sale. Intre timp, băieții truc drumul lor în casa lui Sam, în scopul de a prelua o Boy joc ce a furat mai devreme, ei merg să fure canabis lui Sam și Jay are sex cu prietena lui Sam, Claire (Madeleine Fairley). Când Sam se întoarce și le amenință, băieții l-au lovit cu o tastatură, o domine el, l atace, și de a scăpa impreuna cu Claire. În acest proces, ei bat mama lui Sam la podea, care este ulterior folosită ca pretext pentru răzbunare de Sam in filmul Kidulthood.

loading...

In timpul unei trenul din filmul Kidulthood, Alisa și Becky rula în unele dintre fetele care agresati Katie. Alisa se simte rău, nu-i ajută în timp ce ea a fost abuzat, ceartă fetele si ruleaza cu Becky pentru a arunca în sus. Ea în cele din urmă decide să păstreze copilul. Apoi acestea ajung la un centru comercial, după ce au vândut droguri lor de a cumpăra rochii noi. Ei se întâlnesc cu Moony și Jay; Jay spune Alisa că Trevor nu ea sau copilul vrea, și că ea ar trebui să plecăm de viata lui Trevor, acest lucru ar putea fi foarte bine un gest ironic lui Trife sustragere de la îndatoririle părintești la ea. Alisa decide să se întoarcă acasă singur ca Becky vrea să stea cu băieții. În același timp in Kidulthood, Trevor a plecat să se întâlnească cu unchiul său Curtis (John Cornell). El vede pe fratele lui Katie, Lenny (Rafe Spall), la casa lui Curtis, dar ei nu vorbesc. Trevor spune Curtis, care vrea să lucreze pentru el, și apoi este eliberat un revolver, care Trevor a făcut anterior de foraj țeava unui pistol care începe la o mașină de găurit stâlp la școală. Trevor este apoi dus jos cu un om legat, Andreas, care este în curs de torturat pentru că nu a lipi la un acord cu privire la plată. Andreas este mai devreme văzută de cumpărare droguri de la Curtis. ordinele Curtis Trevor să taie fața omului cu un cuțit Stanley. Trevor efectuează comanda, dar apoi fuge din casa. Traumatizat, el aruncă arma în râu și se duce pentru a găsi Alisa. Alisa este pe drum casa ei, atunci când ea vede un coleg de clasă, care o convinge să vină la o petrecere cu el să-i înveselească in filme online Kidulthood.