Kickboxer Vengeance (2016) Film Online Subtitrat


Regia: ohn Stockwell
Actori: Dave Bautista, Jean-Claude Van Damme, Gina Carano
An: 2016
Gen: Actiune
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Kickboxer Vengeance

Noul Kickboxer va spune povestea lui Kurt Sloan (Moussi), un talentat luptător de arte marțiale care trebuie să învețe străvechea artă de luptă Muai Thai pentru a răzbuna moartea fratelui său, omorât de către Tong Po (Bautista). Master Chow (Van Damme) este cel care îl instruiește pe Sloan în tainele kickboxing-ului.

Kickboxer, unul dintre filmele ce au lansat cariera lui Jean-Claude Van Damme, va fi refăcut, anunţă The Hollywood Reporter, care aduce şi vestea că celebrul actor şi-a negociat recent apariţia în remake. El va juca aşadar alături de Dave Bautista, apărut recent în rolul lui Drax din Gardienii Galaxiei, dar şi de Alain Moussi, cunoscut luptător şi cascador, văzut anul acesta în X-Men: Days of Future Past.


Trailer Kickboxer Vengeance


Review Kickboxer Vengeance

De această dată Van Damme nu va mai juca rolul ucenicului, ci pe cel al maestrului. El îi va lua locul lui Tony Jaa. Celebrul star al filmelor de acţiune urma să joace rolul maestrului Chow, însă a fost nevoit să renunţe din cauza unor neconcordanţe în programul său de filmări.

Noul Kickboxer va spune povestea lui Kurt Sloan (Moussi), un talentat luptător de arte marţiale care trebuie să înveţe străvechea artă de luptă Muai Thai pentru a răzbuna moartea fratelui său, omorât de către Tong Po (Bautista). Master Chow (Van Damme) este cel care îl instruieşte pe Sloan în tainele kickboxing-ului.

De regia filmului, a cărui producţie va începe săptămâna aceasta în New Orleans, este John Stockwell (Blue Crush). Filmările se vor desfăşura şi în Thailanda.

Eric și Kurt Sloane sunt descendenții unei bazate pe familie de artiști marțiale Veneția bine-cunoscute din California, Kurt a fost întotdeauna fratele mai mare umbra lui Eric la fel de
îi lipsesc instinctele necesare pentru a deveni un campion. Împotriva preocupările lui Kurt Eric accepta o ofertă bine plătita și călătorește în Thailanda pentru a contesta impotriva campionului Muay Thai

Tong Po și eșuează cu consecințe grave. Kurt stabilește o răzbunare. El antreneaza cu mentorul fratelui său Durand pentru o luptă împotriva campionului de Muay Thai Tong Po.