Kickboxer (1989) Film Online Subtitrat

Regia: Mark DiSalle, David Worth
Actori: Jean-Claude Van Damme, Dennis Alexio, Dennis Chan
Anul: 1989
Gen: Sport, Actiune
Durata: 97 minute
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Kurt (Jean-Claude Van Damme) și Eric Sloane (Dennis Alexio) sunt doi frați kickboxing. Eric este în prezent campion mondial în Statele Unite, și a început să folosească Kurt ca cornerman lui. După ce a făcut o apărare cu succes a titlului mondial în Eric U.S este contestată de jurnaliști cu privire la ceea ce va fi următoarea mișcare ca el este acum bătut toate principalii săi competitori în America. Eric este de acord să călătorească în Tailanda din Kickboxer, unde kickboxing a fost inventat pentru a dovedi în continuare moștenirea lui.

Eric și Kurt călătoresc spre Bangkok, în cazul în care acestea sunt comparate cu Tong Po (Michel Qissi) luptator de top neinvins al Thailandei. După ce a luat în unele puncte turistice din Bangkok frații călători în arena pentru a lupta mare. Eric este în mod suprem încrezător, dar Kurt are unele temeri cu privire la stilul diferit de luptă în Thailanda, cu puțin timp înainte de meci, Kurt reușește să Tong Po lovind un stâlp de beton cu piciorul și de frică îl imploră pe fratele său să nu meargă mai departe cu lupta, Eric respinge orice preocupări din Kickboxer.

loading...

Prima rundă de lupta Kickboxer este brutal pentru Eric, care este bruscat și roughoused de tactici și puterea de Tong Po, înainte de runda este de peste Eric este de două ori siderat. La pauza dintre runde Kurt imploră pe Eric să renunțe la lupta ca el este outmatched și incapabil de a manipula un astfel de stil dur. Eric refuză să renunțe și continuă să fie bătut grav în runda a doua. Când el este pardosit Kurt aruncă prosopul, dar Tong Po lovituri prosop din inel și continuă atacul său. El lovește pe Eric în vicios spate cu cotul său, fără a interveni arbitrul, l imobiliza. Tong Po trece apoi pentru a rupe în afară de campionat mondial Eric pe care tocmai le-a câștigat. Kurt preia cureaua rupt și lasă inelul cu fratele său pe o targă, oficialii lupta în loc de a lua-le la un spital de a le arunca pur și simplu pe stradă și blocați-le din arena.

Winston Taylor (Haskell Anderson), o armata SUA membru forțele speciale retras este de acord să ajute pereche și le conduce în duba sa la spital. Kurt așteaptă cu nerăbdare vești despre starea fratelui său și este în cele din urmă a spus de către medici, după câteva ore de la interventie chirurgicala, care Eric este norocos să fie în viață și, ca rezultat al atacului de la Tong Po după meci a încheiat, este acum paralizat de la de la brâu în jos. Kurt se spune că Eric nu va fi capabil să lupte, sau chiar să meargă din nou in filme online Kickboxer.