Keanu (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Atencio
Actori: Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Tiffany Haddish
Anul: 2016
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Keanu (2016)

Niște prieteni pun la cale un plan pentru a prelua o pisica furată, dându-se drept traficanți de droguri în fața unei bande de stradă.


Trailer Keanu (2016)


Review Keanu (2016)

Filmul este un produs de cofetărie pop pură care încântă chiar se dovedește a fi salbatic inegale. Acest debut ecran mare al powerhouses-Michael Keegan comice cheie și Jordan Peele ca oameni de frunte scoate în evidență multe dintre cele mai mari forte lor. Deoarece acestea sări între personas, voci și diferite fizicalității probleme. Premiza le oferă posibilitatea de a juca, negru bărbați milquetoast înțepată și în vrac și stereotipurile thug, uneori. In bizară aceeași scenă. Diferențele lor izbitoare și chimia ca comedianți dau filmului energia zdrențuită. Dar, “Keanu”, în regia lui Peter Atenció, doar vă oferă exact ceea ce vă așteptați și nimic mai mult. În multe feluri, se joacă ca o schiță mai puțin subversiv din magnific duo, spectacol defunct “Key and Peele”, a fost crescut până la 98 de minute-cea mai mare problema filmului.

Rells (Jordan Peele) umple zilele lui goale, dupa o despartire cu fumatul buruienilor excesiva si odihn morocanoasa pe canapea, înconjurat de afise de filme, cum ar fi “Heat” și “New Jack City.” Cand o pisica isi gaseste calea spre usa lui după ce a scăpat un schimb de focuri dement la o facilitate de droguri de funcționare, viața Rells găsește din nou scop. La scurt timp, durerea Rells dă drumul spre o aproape obsesie cu Keanu, așa cum sa observat de către vărul său Clarence (Keegan-Michael Key). Atunci când este răpit de Keanu puternic de droguri Kingpin cheddar (Method Man), duo-ul adopta identitatea misterios asasinii Allentown de care sunt confundate cu scopul de a obține suficient de aproape pentru a obține înapoi Keanu.