Kandahar – Safar e Ghandehar (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Mohsen Makhmalbaf
Actori: Nelofer Pazira, Hassan Tantai, Ike Ogut
An: 2001
Gen: Biografie, Drama, Razboi
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Kandahar – Safar e Ghandehar

Anul 1995, Afganistan. Un avion de marfa rusesc a fost fortat sa aterizeze pe un aeroport în capitala terorismului islamic – Kandagar. Cinci piloti rusi au fost capturati de talibani fanatici. Ei au trait 378 zile in iad! Cum sa nu-ti tradezi Patria Mama dacă ti-e promisa libertatea pentru asta? Dar cum să nu-ti respingi credinta dacă ti-e viata asigurata pentru asta? Cum sa ramii tu insusi – dacă esti amenintat ca vei muri? Evadarea este singura cale… Avionul se afla pe pista. Pista este un cimp minat, cu luptatori în aer si Stingers pe teren. Dar exista acum sansa sa se întoarca acasa !

`Kandahar ‘este un film narativ decât o serie de viniete fascinante care conduc acasă realitățile vieții în acea parte a lumii. Ce parcelă există implică eforturile unui jurnalist canadian de sex feminin să se strecoare înapoi în țara ei natală pentru a preveni sora ei disperată în Kandahar de a comite suicid la următoarea eclipsă de soare. Dar asta este de fapt doar un șir de caractere pe care să stea perle individuale care alcătuiesc filmul.

Ce este de prim interes atât regizorul și publicul sunt diferite persoane întâlnirile jurnalist și numeroasele experiențe ea suferă. Ascuns sub propria ei burka, ea martori la prima mână Sărăcia devastatoare, degradarea totală și dezumanizării femeilor, și opresiune autoritar care a definit viața în această țară în timpul regimului taliban.

Pe drum, ea intalneste un medic american care incearca sa cel mai greu în vreun fel scuti mizeria acestor oameni. Dar care se trezeste duce o lupta pierduta împotriva primitivismul și a asupririi teocratic. Care s-au făcut viața un iad viu pentru comună cetățenilor al țării.


Trailer Kandahar – Safar e Ghandehar