Justiţie pe cont propriu – Seeking Justice (2011) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, Thriller
Scenariu: Todd Hickey, Robert Tannen
IMDB: 6.2
Regizor(i): Roger Donaldson
Actori: Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Justiţie pe cont propriu – Seeking Justice

Will Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleză pasionat de meseria lui, fericit în căsnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciană de succes. Cei doi se bucură de viața lor liniștită, cu concerte, barbeque în grădina casei și, mai ales, de pasiunea lui Will, partidele de șah cu directorul școlii (Harold Perrineau). Dar totul se schimbă într-o noapte, când Laura e atacată violent pe drumul de întoarcere de la studioul unde avusese repetiții.

Bătută și violată, Laura e acum inconștientă în spital. În timp ce așteaptă cu înfrigurare orice semn de îmbunătățire a situației ei, Will e abordat de un individ foarte prezentabil (Guy Pierce), care îi face oferta de a-și găsi dreptatea imediat, fără a mai trece prin chinurile și suferințele unui proces. Will trebuie să decidă pe loc, așa că nu stă pe gânduri și acceptă să intre într-o organizație de justițiari pe cont propriu, ale căror acțiuni sunt pe cât de periculoase, pe atât de înfricoșătoare.

JUSTIȚIE PE CONT PROPRIU îi are în fruntea distribuției pe Nicolas Cage, January Jones (“Mad Men”). Guy Pearce (“Hurt Locker”, “The Road”, “Memento”), Harold Perrineau (“Lost”, “28 Weeks Later”). Si Jennifer Carpenter (“Dexter”, “The Exorcism of Emily Rose”.). Regia îi aparține lui Roger Donaldson (“The Bank Job”, “World’s Fastest Indian”, “Thirteen Days”). După un scenariu original de Robert Tannen. Producătorii filmului sunt James Stern (“An Education”) și Ram Bergman (“Brothers Bloom”, “Brick”)de la Endgame Entertainment, și Tobey Maguire și Jenno Topping, de la Maguire Entertainment.


Trailer Justiţie pe cont propriu – Seeking Justice