Justin and the Knights of Valour (2013) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Justin şi cavalerii
Gen: Animatie, Aventura, Familie
Producator(i): Matthew Jacobs, Manuel Sicilia
IMDB: 6.1
Regia: Manuel Sicilia
Actori: Antonio Banderas, Saoirse Ronan, Freddie Highmore

loading...

O poveste animată despre prietenie, onoare şi curaj “Justin and the Knights of Valour” urmăreşte un băiat în aventura sa de a deveni cavaler. Justin (Freddie Highmore) locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat. După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) şi pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas). Deşi, aparent, in Justin and the Knights of Valour, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.

Justin din Justin and the Knights of Valour (Freddie Highmore) trăiește în împărăția lui Gabylonia, în cazul în care au fost înlăturat regulă și cavaleri birocrați. Visul lui este să devină unul dintre Cavalerii Virtutea, ca și bunicul său, Sir Roland. Dar tatăl său Reginald (Alfred Molina), un văduv și sfatul șef la regina (Olivia Williams), vrea ca fiul său să urmeze în urmele lui și a devenit un avocat. După o ceartă cu tatăl său, Justin caută confort de la bunica lui (Julie Walters), un prieten al reginei, care îl încurajează să urmeze visele. Justin observă că sabia bunicului său lipsește. El decide să meargă și să găsească sabia bunicului său ca căutarea lui. Bunica lui îi dă o cheie care a aparținut inițial bunicul său și îi spune să meargă la o mănăstire unde trei călugări înțelept l-ar antrena. Înainte de Justin lasă in incercarea sa, el vizitează striviți lui Lara (Tamsin Egerton), care este un pusti rasfatat și fiica cea mai mare economice regatului. El vrea să spună rămas bun de la ei, deși ea nu este cu adevărat de ascultare.

Justin din Justin and the Knights of Valour, apoi aluneca din casa și pornește într-o căutare de a deveni un cavaler. De-a lungul modul în care el întâlnește o fată frumoasă, pe nume Talia feisty (Saoirse Ronan), o chelneriță care lucrează la Broken Eagle Inn, un loc de muncă pe care ea nu se bucură, și un expert ciudate numit Melquiades (David Walliams). Talia este imediat îndrăgostit de Justin, care Melquiades anunțuri. Între timp, bunica lui Justin vizitează Regina, care îi spune că ea regretă decizia ei de a elimina cavaleri. Un slefuit armura aude conversația lor și se transformă într-un cavaler, numirea se Sir CLOREX (Antonio Banderas). El devine instantaneu popular cu locuitorii orașului și este utilizat pentru a atrage clienții la Broken Eagle Inn, dar Talia este imediat în măsură să spun că el este un fals.

Justin in Justin and the Knights of Valour, ajunge la mănăstire și primește instruire din călugări, Braulio (Barry Humphries), un inventator care primește atacuri nervoase atunci când ceva nu merge bine cu mașini și invențiile sale, Legantir (Charles Dance), călugărul șef de la mănăstire și Blucher (James Cosmo), un cavaler și un vechi prieten al lui Sir Roland. Ei l-au instruirea folosind căile de Cavalerilor de Virtutea. Călugării apoi primesc o veste că un fost cavaler alungat, Sir Heraclio (Mark Strong) și complicele lui Sota (Rupert Everett), s-au întors din exil și au început să se adune o armată (compus din oameni defalcate din închisoare de către frații idioate Sota) pentru a cauta răzbune pe Regina de cavaleri au interzis și la. Călugării dezvăluie mai târziu la Justin Sala Cavalerilor, în cazul în care au fost păstrate toate statuile cele mai bune cavalerilor. Justin găsește statuia bunicului său și observă că sabia bunicul său nu este în piept de mai jos ea, și spațiul Sir Heraclio este gol. Călugării i spun că Heraclio trădat Justin and the Knights of Valour, eliminând-l astfel din sala din Justin and the Knights of Valour. Blucher spune apoi Justin ce sa întâmplat cu adevărat la bunicul său și modul în care Regina scos in afara legii Knights: Regele a fost ucis într-o bătălie și toate hotărârea a fost lăsată la Regina. The Queen a început în funcție de avocați și tatăl lui Justin au ales Legea peste Knights, făcând astfel un contract care scos în afara legii Knights, care a semnat regina. Heraclio, furios, a încercat să atace regina, dar bunicul lui Justin apărat Regina și a fost ucis de Heraclio cu sabia. Justin își dă seama atunci că sabia bunicul său este cu Heraclio. Călugării apoi încearcă să conteste Justin de lupta un dragon, care se dovedește a fi un crocodil pe nume Gustav cu aripi mecanice și o trompetă incendiu-respirație. Justin devine aproape mortal rănit după ce a reușește să lovind ținta. Călugării se tem pentru siguranța lui și decide să încheie formarea. Chiar înainte ca acesta să părăsească, Blucher dă Justin sabia și îi spune că el va avea nevoie de ea in Justin and the Knights of Valour.