Justice League War (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Animatie, Aventura
Producator(i): Heath Corson, Geoff Johns
IMDB: 7.2
Regia: Jay Oliva
Actori: Zach Callison, Sean Astin, Michelle Monaghan, Justin Kirk, Christopher Gorham

In Justice League War, Femeia Fantastica, o amazoanca superba cu victorii mult prea dezastruase pentru a fi suportate de umilii cetateni ai Washingtonului, Lanterna Verde, protector la universului si un urmarit al Fortelor Aeriene, Bat-man, un adevarat zeu al noptii urmarit de politia din Gotham, Shazam, un baietel foarte inteligent care se poate transforma intr-un super erou printr-un cuvant, Cyborg, un super jucator de fotbal american ce ajunge un experiment stintific, Flah, un tanar politist care isi duce adevarata lupta cu raul cand isi foloseste viteza ce depaseste intelegerea umana si Superman, un kryptonian sub sluja lumii si unicul invincibil al Pamantului. Aparent, acestia nu au nimic in comun, desi toti sunt detestati de oamenii din jur si sunt temuti de lumea obisnuita. Asta pana cand, creaturi ciudate sunt descoperite punand dispozitive extraterestre peste tot in lume din animatia Justice League War. Cei 7 sunt reuniti de o invazie ce le va pune la incercare puterea, inteligenta, creativitatea si vointa.

loading...

În oricare dintre aceste filme Justice League War animate DC, este ușor să pariez că Batman va avea un rol-cheie. El face aici, dar personajul care-l outshines este Green Lantern Hal Jordan. Lui incapatanat, atitudinea și pas glume perfecte obraznic de actorul voce Justin Kirk să-l facă cel mai bun iterație pe ecran de Hal văzut vreodată. Cu John Stewart fiind Green Lantern mai familiar datorită publicului la desene animate Justice League, un rezultat bun pentru Hal a fost așteptată de mult timp. Interacțiunile sale cu Batman (“Stai, nu ești doar un tip într-un costum de liliac, nu?”) Și cel mai bun Bud lui Flash (complet cu cel mai bun strângere de mână Bud), să nu mai vorbim unele construcții de energie minunat, să-l facă steaua de spectacol în ceea ce privește râde și de acțiune a lui (care duce la intrebarea, de ce este el nu pe capacul cutiei arta?).

Inima a filmului Justice League War, totuși, se duce la Cyborg. El este Everyman, caracterul gateway, tipul care are nevoie de lucruri explicat el, ca el intră în locul lui. El începe fără puteri sau afilierea la orice super-eroi. Tot ce are unele probleme tati. În cazul în care Parademons ataca laboratorul știință tatălui său, el este grav rănit după ce a luat o explozie plin de radiații străin. Tatăl său încearcă să salveze viața, dar substanța albastru străin care a acoperit trupul vânturi de până încheiat cu unele mașini de înaltă tehnologie, transformând-l în Cyborg.

Dar el nu iese aratand ca dvs. super-erou tipic curat. El cherestea întreaga cameră ca Frankenstein, zdrobitor Parademons stânga și la dreapta. Privirea lui se transformă de-a lungul filmului Justice League War, care merge de la un costum de luptă greoi la un elegant robo-soldat cu o armă pentru orice ocazie. Acest lucru reflectă călătoriei sale emoționale ca el se ocupa cu tatăl său dezaprobatoare și învață ce înseamnă să fii un erou. Dacă ați avut de carne de vită cu Cyborg fiind acum o parte din Justice League loc de Teen Titans, atunci acest film te va convinge că este cel mai demn de un loc – și nu doar pentru a adăuga unele diversitate la gama de echipa, care, desigur, necesar și este binevenită în întregime.