Justice League Throne of Atlantis (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Ethan Spaulding
Actori: Sean Astin, Rosario Dawson, Sumalee Montano
An: 2015
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Justice League Throne of Atlantis

Acest film animat explorează originile fascinante ale unuia dintre cei mai enigmatici eroi ai Ligii Dreptății: Aquaman. Tânărul Arthur Curry nu știe că el este moștenitorul tronului regatului Atlantis. El se simte pierdut și confuz și încearsă să se împace cu moartea tatălui său. Când află de adevărata lui moștenire acvatică, Arthur trebuie să ia niște decizii grele.

Dar nu are mult timp la dispoziție ca să-și găsească drumul în viață deoarece locuitorii din Atlantis vor porni un război ca să cucerească lumea de la suprafață. Arthur va putea împiedica acest dezastru global doar dacă se alătură Ligii Dreptății și, astfel, își va accepta destinul și va deveni Aquaman.


Trailer Justice League Throne of Atlantis


Review Justice League Throne of Atlantis

Exprimate de Matt minunat Lanter, Arthur Curry este prezentat ca un tip normal care se întâmplă să aibă branhii. Si capacitatea de a câștiga lupte bar datorită super putere și piele cuțit dovada. Noi învățăm destul de mult despre copilăria lui Arthur și legăturile sale cu Atlantis. Inainte de a Dons vreodată portocaliu familiar și costum verde și începe lupta împotriva răului. Liga Dreptatii ia un loc înapoi la această dezvoltare, și în timp ce este frumos pentru a obține astfel de bătăi mare poveste de origine Aquaman, acesta părăsește uneori Ligii șapte membri, fără semnificație, care să facă. Justice League ar putea fi în titlu, dar în cele din urmă acest lucru este un film Aquaman.

S-ar putea să nu fie atât de rău în cazul în care creșterea Aquaman a fi erou a fost executat un pic mai bine. Cyborg a primit povestea sa de origine în timpul primului război într-un mod remarcabil, făcându-l să stea Breakout a filmului. Aquaman nu este atât de norocos aici. În timp ce începuturile sale sunt din inimă și intrigant, odată ce el călătorește pe Atlantis el viteze prin pașii necesari pentru a deveni un erou atât de repede, încât este greu să se simtă implicat în povestea lui.