Jurassic World (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Colin Trevorrow
IMDB: 7.3
Regia: Rick Jaffa, Amanda Silver
Actori: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins

loading...

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Lumea Jurassic – Jurassic World, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia in Jurassic World, îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om…

Jurassic World ne introduce intr-o atmosfera SF ce are loc la peste 20 de ani de la primul film in regia lui Steven Spielberg. Jurassic Park 4 este regizat de Colin Trevorrow care face parte si din echipa de scenaristi, alaturi de Michael Crichton si Derek Connolly. Parcul realizat dupa ideea lui John Hammond devine realitate, iar numarul de vizitatori este in continua crestere. Din Jurassic Park nu lipsesc Velocirapotrii sau T-Rex, care au fost creati sa accepte prezenta oamenilor si sa nu ii atace. In Laguna Nublar atractia cea mare este un dinozaur marin ce obisnuieste sa faca spectacol pentru public. Toate decurg bine pana in momentul in care un nou dinozaur dovedeste ca este cu mult mai inteligent decat credeau ceilalti. Dinozaurul marin ajunge sa faca ravagii in laguna, acesta fiind si inceputul unui dezastru de proportii.

Steven Spielberg, care a regizat primele doua filme in anii 90, a fost producator executiv si s-a asigurat ca rezultatul este demn sa aiba numele sau pe generic. Pana sa invadeze marile ecrane, dinozaurii au invadat capitala Marii Britanii.Actiunea din “Jurassic World” se petrece la 22 de ani de la evenimentele din primul film, iar parcul de distractii imaginat acolo este complet functional. Nick Robinson, actor: “Totul merge bine pana incearca sa introduca un dinozaur nou, pentru ca numarul vizitorilor a scazut, oamenii nemaifiind impresionati de dinozauri.” Doar ca dinozaurul cu pricina se dovedeste imprevizibil si greu de stapanit, iar in cele din urma dezastrul se produce. Desi filmul e regizat de Colin Trevorrow, “mana” lui Steven Spielberg se simte la tot pasul, de la scenariu pana la mici detalii. Colin Trevorrow, regizor: “La final, e o lupta intre doi dinozauri si e un moment cand se inclesteaza ca ursii, acela e copiat dupa o bataie a cainilor lui Steven in curte la el.”