Jumanji Aventură în junglă – Jumanji Welcome to the Jungle (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jake Kasdan
Actori: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Nick Jonas, Laurie Calvert
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jumanji Aventură în junglă – Jumanji Welcome to the Jungle

Filmul cu Dwayne Johnson în rol central va fi – se pare – o continuare și nu un reboot al producției din 1995, cu Robin Williams protagonist. Pelicula originală Jumanji a avut la bază romanul pentru copii al lui Chris Van Allsburg și a fost unul dintre cele mai populare filme de familie a anilor 1990.

loading...

Povestea era centrată pe Alan Parrish, un băiețel care descoperă un joc misterios numit Jumanji. Atunci când îl joacă împreună cu prietena lui, Sarah, lucruri foarte ciudate încep să se-ntample. Iar Alan este transportat într-o altă lume, în jungla fermecată din Jumanji, unde rămâne prizonier timp de 26 de ani.

Studiourile Columbia Pictures nu renunţă la noul film Jumanji, o relansare a celebrei pelicule din 1995. Ce i-a avut în distribuţie pe Robin Williams, Kirsten Dunst şi Bonnie Hunt.

Potrivit Deadline, un regizor al filmului urmează să fie numit, iar scenariul este aproape de fi terminat. Însă nu înainte de a benefica şi de abilităţile creative ale lui Scott Rosenberg. Un scenarist cunoscut pentru lucrul la producţii ca High Fidelity, Con Air şi Gone in Sixty Seconds.

Proiectul se alfă în topul listei de priorităţi a studiourilor şi va veni cu o nouă abordare a romanului original scris de Chris Van Allsburg, despre un board game care prinde viaţă.