Juice (1992) Film Online Subtitrat

Regia: Ernest R. Dickerson
Actori: Omar Epps, Tupac Shakur, Jermaine ‘Huggy’ Hopkins
Anul: 1992
Gen: Crima, Drama, Actiune
Durata: 95 minute
IMDB: 7.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Juice spune povestea a patru tineri din cartierul Harlem. Dupa ce afla ca prietenul lor a fost ucis intr-un bar, Q, Bishop, Raheem si Steel incep sa lipseasca de la scoala. Dar Bishop crede ca ei nu au tupeu, nu au gustat sangele si nu isi respecta deloc prietenul. Ei trebuie sa se razbune. Pentru a capata curaj, ei dau o spargere intr-o alimentara unde totul decurgea bine, pana cand Bishop il impusca pe vanzator fara nici un motiv. Ei fug in filmul Juice, pana intr-o alee intunecata unde Raheem ii cere pistolul lui Bishop, dar acesta refuza si in urma incaierarii, Raheem este impuscat mortal. Numai doua persoane mai stiu cine e adevaratul vinovat, iar acum Bishop vrea sa ii elimine pe toti.

Filmul Juice a fost regizat și co-scris de Ernest Dickerson, directorul de imagine pe filmele lui Spike Lee, și la fel ca a lui Lee “face un lucru bun” este umplut cu detalii ale vieții cotidiene, moda, muzica si limbajul unui cartier negru. Ea introduce cele patru personaje centrale, pe măsură ce se ridica dimineața și se aventureze afară din casele sărace, ci de susținere în străzile din New York, unde, așa cum îl percep, persoana cu un pistol impune respect. La început, filmul pare șerpuit, urmând acești tineri, prin rutina de zi cu zi, asculta pentru a vorbi lor in Juice, se uită la viața de stradă în vecinătatea lor, uitam de ambitia unuia Q poreclit (Omar Epps), care viseaza de a fi un disc jockey în un club.

loading...

Apoi accentul se strange in filme online Juice, ca totul se transforma greșit, atunci când Bishop (Tupac Shakur) pune mâna pe un pistol și decide patru dintre ele ar trebui să rămânem la magazinul din colț. Există un sens în care existența armei conduce la necesitatea utilizării acestuia; fără pistolul ieftin, nu ar mai fi nici o crimă, și vieți ar fi salvate. Q nu vrea nimic de a face cu stickup; mintea lui este axat pe un concurs de DJ la un club local. Dar, Bishop are personalitate mai puternică, și le bursuci, în care vine de-a lungul.

Cel mai bun împușcat în film Juice are loc într-un club în care Q tocmai a făcut un concert de succes ca DJ, si este umplut cu bucurie, până când vede fețele unsmiling ale prietenilor săi în mulțime, și își dă seama că trebuie să plece, acum și comite stickup. Ce se întâmplă în continuare depinde prea mult de surpriză pentru mine să-l dezvăluie, dar filmul generează o tensiune reală în pasajele de închidere, așa cum se arată personajele sale prinse într-un complot care pare să fie desfășurare în conformitate cu propria sa logică fără milă.