Joy (2015) Film Online Subtitrat

Regia: David O. Russell
Scenariu: David O. Russell, Annie Mumolo
Actori: Édgar Ramírez, Robert De Niro, Jennifer Lawrence, Dascha Polanco, Bradley Cooper
Anul: 2015
Gen: Comedie, Biografie, Drama
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Jennifer Lawrence va intra în pielea casnicei Joy Mangano, femeia care a inventat tot soiul de aparate ce să uşureze munca domestică. Joy Mangano este o prezenţă permanentă pe Home Shopping Network cu numeroasele ei invenţii, deşi Miracle mop-ul a fost biletul ei către glorie şi succes. Ea a devenit inventatoare încă din anii adolescenţei, continuând să viseze şi să inoveze chiar dacă era mamă singură cu trei copii.

Joy David O Russell este un film interesant, dar ciudat supus și stilizat cu Jennifer Lawrence – care realizează întâmplător noi culmi de frumusete imperioasă. În cazul în care Lawrence desfășoară în acest fel, proiectat nou film Cleopatra Angelina Jolie va trebui să fie reformată. Joy spusă pe un ton nivel de stare de visare ironised, ca o secvență lungă de pre-credit sau 120 de minute de voiceover montaj. Este vorba despre inventatorul viața reală și mamă singură Joy Mangano, care sa imbogatit in anii 1990 vanzarea ei mop revoluționar de auto-stoarcerea pe canalul de shopping acasă QVC – în timp ce lupta cu condescendent tipuri corporative de sex masculin și diverse membrilor ei masiv disfuncționale familie extinsa.

În mod evident, Russell și co-scenaristul Annie Mumolo nu au intenția de a spune această poveste drept, cum ar fi Erin Brockovich, dar nu poate fi pur și simplu trimis fie, ca o aventură bizar, ca comice strâmbe de comedie sale anterioare american Hustle – deși există cu siguranță un ecou, ​​ca fumul Joy la modul în care ea devine dezamăgit și furat. Nu vizează cu adevărat pentru râde sau nebunia pură argumentativ Am venit să se asocieze cu Russell: de fapt, este mai mult un fel de reverie Lynchian, în special cu scena de deschidere extraordinară.
Mop miracol film biografic Joy: nou trailer sugerează mai mult de dramă mob telenovelă
Citeste mai mult

Acest lucru pare a fi o lovitură de maestru unui grup de actori într-un săpun de zi brânzos, abordarea linii pompos nu unul de altul, dar undeva pe la stânga și la dreapta, o compoziție de vis care nu va face sens până unghiurile camerei sunt revelate mai târziu Pe. Acest lucru ar putea fi un contopirea karmică interesant de tipul de timpul zilei telenovelă adorat de mama bedbound lui Joy, cu lumea suprarealistă ușor de TV cumpărături acasă în sine, de multe ori prezentat de stele săpun: e ca si cum Joy a plutit între lumi. Aroma Lynchian poate fi, de asemenea, din cauza prezenței într-un rol mic de Isabella Rossellini (care a jucat în celebra Blue Velvet).

Joy lui Lawrence se luptă să combine maternitate și de muncă, trăiesc în casa familiei cu mama ei invalid Carrie (Virginia Madsen) și bunica Mimi (Diane Ladd), care este singurul care își amintește cât de talentat și creativ Joy a fost ca o fetiță. În subsol ei trăiește frânt de oboseală fostul soț Joy Tony (Edgar Ramirez) și, de asemenea, ei tata divortat fără speranță Rudy (Robert De Niro), la care premiile filmului o destul de superficială scena “furie” La început, zdrobitor câteva vaze, înainte de recurent în ridicând din umeri calm. Înfuriat de toate această mediocritate și mizerie, și inspirat de fiasco de a trebui să curata vin pe o barcă care aparține nouă prietenă Rudy lui Trudy (Rossellini), Joy este inspirat pentru a inventa noi ei mop, și în mod eficient de a re-inventa ea – ca succes.

Este o situație interesantă. Să se simtă inspirat de povestea unui underdog antreprenoriale lupta, publicul trebuie să fie asigurată și asigurat încă de la început cu privire la realitatea poveștii. Cu toate acestea, acest film de multe ori se simte mai degrabă ireal – o irealitate care este de apoi deconcertant și de divertisment – deși nu la fel de ireal ca scena de deschidere halucinant. Desigur, aceasta este în mod deliberat ireal, ca ireal deoarece poate fi bine simțit Bucuriei la timp, și Russell și Mumolo construi inteligent povestea introducerii dezorientat Joy la lumea de cumpărături TV, astfel încât publicul și eroina sunt la fel de sigur la început ca să destul de ceea ce se întâmplă. De asemenea, par a fi promis o poveste aproape dinastică de succes pe termen lung Joy ca matriarha unui imperiu de afaceri, dar acest lucru este înfășurat foarte pe scurt la sfârșitul anului. Mai exact, filmul pare să reziste la ideea că destinul lui Joy va fi palpitant împletesc cu seful QVC jucat de Bradley Cooper – dar performanța lui Cooper și rolul în sine sunt sincer destul de insipid și chiar plictisitoare, cu putin pentru Lawrence a play off împotriva.

Este o performanță puternică de plumb de la Lawrence, nici o îndoială despre asta, cu o calitate interesant de nepătruns. Este un portret personaj care e tot despre puterea – deși am pierdut zaniness de benzi desenate și vulnerabilitatea aparițiile ei în America Hustle și Scenariu pentru happy-end. Bucuria este cea menținându-l împreună pentru că toată lumea din jurul ei este un fulg sau neîndemânatică sau un ratat. Ea are unele piese fixe minunate: am iubit asaltul-o de atelier de reparații auto tatăl ei la coloana sonora a lui Elvis un pic mai puțin de conversație și apoi ameliorarea sentimentele de sablare departe cu cineva pompa-acțiune pusca la următoarea ușă distanța de fotografiere. Și ea într-adevăr nu arata senzational intr-o pereche de ochelari de soare SuperCool. Dar nu am putut ajuta întrebam dacă nu a fost mai mult de spus despre Joy Mangano și mai mult pentru Jennifer Lawrence pentru a da.