Journey to the West (2013) Film Online Subtitrat

Titlu original: Xi you xiang mo pian
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Scenariu: Stephen Chow, Chi-kin Kwok
IMDB: 6.8
Regizor(i): Stephen Chow, Chi-kin Kwok
Actori: Zhang Wen, Qi Shu, Bo Huang

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

“Journey to the West” urmează un călugăr tont, dar sincer budist numit Xuan Zang (Zhang Wen), un tânăr vânător de demoni, care trebuie să înfrângă o serie de dușmanii în drum spre showdown său final cu notoriu, care își schimbă forma Monkey King (Huang Bo ). Când l-am văzut mai întâi, în secvența de deschidere a filmului de lungă durată, tur de forță, el ajută o grămadă de săteni înfricoșați să ia în jos un gigant, pește foame, care este sărind din apă și consecințe dezastruoase. Comedia are o sensibilitate Mel Brooks-a placut asta atragatoare; este jucaus intr-o situatie de moarte grave. (Chow regizat, de asemenea, pleasingly desenelor animate “Shaolin Soccer” și “Kung Fu Hustle.”) Dar coregrafia este de necontestat: o serie uluitoare de lângă ratări și acte de echilibrare dificile.

De preferat in filme online Journey to the West, metoda absurdă Xuan de atac, pe mentorul său, este de a îmblânzi animalele cântând cântece de leagăn pentru a le dintr-o carte numită “300 Nursery Rhymes.” Dulceața și inocența în cadrul de performanță a lui Zhang se simte foarte Keanu Reeves aproximativ “Bill & Ted Adventure Excelent”, complet cu un mop de păr sălbatic. Aceasta este de fapt un compliment.

loading...

Rival vânător de demoni el continuă să funcționeze într-o creatură felin cunoscută sub numele de domnișoara Duan (Qi Shu), favorizează o strategie mai directă: Ea le preia prin lupte fizice, cu ajutorul de balet unui bracelet- de aur magic “Infinit Flying Ring” -care ea poate duplica de nenumărate ori. Pe măsură ce azvârle cercurile prin aer ca Boomerangs letale, țintele ei exploda într-o explozie de praf. Este o priveliște minunat de a privi in Journey to the West.

Dar, apoi “Journey to the West” are o structură episodică că vlăguiește de mult din impuls câștigă în timpul acestor palpitant piese set. Xuan și Duan au o aventură, apoi alta, decât alta. Ei se întâlnesc cu un caracter excentric, apoi altul, apoi altul. E un demon tigru și un demon porc. E un regal auto-lăuda cunoscut sub numele de prinț importante (în mod clar un prieten al președintelui de afaceri din “Lego Movie”) și un bărbat în vârstă, cunoscut sub numele de Foot Atotputernic, a cărui membrelor scorojit se extinde la o dimensiune enormă atunci când vine momentul pentru el să calce pe lui inamici. (El ar putea avea cea mai bună captură fraza vreodată: “Astăzi, vei muri de piciorul meu atotputernic!”)