Joker Game (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Thriller
Scenariu: Kôji Yanagi
IMDB Rating: 5,6
Regizor(i): Yû Irie
Actori: Kazuya Kamenashi, Yûsuke Iseya, Kyoko Fukada

Primul gând legat de Joker Game, m-am gândit că ar putea fi rece, deoarece remorca a fost interesant. Și, recent, Japonia a fost producătoare de mai multe filme de acțiune pe care am mândru de cum ar fi SP Yabou Hen, SP Kakumei Hen sau Rurouni Kenshin 2 & 3 și acest film Joker joc este chiar un film de spionaj, care este rar văzut din Japonia. Dar în al doilea rând gândire, mi-era teamă că va ieși prost. Pentru că filmul meu recent vizionat japonez, Lupin a treia, în care remorca sa uitat foarte uimitoare, a fost o dezamăgire, cu excepția pentru scenele de jaf la începutul filmului și Kuroki Meisa. Ea nici măcar nu arata ca un film jaf pe care am avut de asteptat. În schimb, filmul a încercat să-l facă ca 007 filme, care nu a reușit și chiar privit de modă veche. Cu toate acestea, după ce am vizionat acest (Joker joc), pot să spun asta este foarte bine creat. Este într-adevăr merită banii mei și cred că acest lucru este chiar la fel de bun ca nivelul acestor filme celebre de spionaj străin.

loading...

Joker Game este pe un bun / tempo rapid și te face să doriți să le păstrați pe vizionarea. Terenul este interesant. Partea de sex masculin protagonistului este o organizație de spionaj din Japonia în timpul al doilea război mondial, în timp ce ticăloși sunt aliați. Oricum, organizarea protagonistul masculin (D Kikan) nu este sub control, nici pe termen bun cu armata japoneză. Motto-ul acestei organizații este “Să nu ucizi, să nu mor”. La început, mulți oameni s-ar putea aștepta Joker jocul să versiunea japoneză a 007, dar, într-adevăr, filmul poate compila toate eliments film spion, cum ar fi cele 3 francize principale film Joker Game spion la un singur delicios, de exemplu:

Acolo are..the disquise, infiltrarea, lupta de informații (în timp ce ambele părți sunt la fel de dăunătoare), și un pic de lucru extraordinar în stilul de Misiune Imposibila (primul film). Filmul pune accentul pe combaterea de aproape. În timp ce personajul este foarte perspicace si el poate face cea mai bună utilizare a mediilor în stilul Jason Bourne. E șeful personajul negativ și sa mana dreapta cu caracteristici deosebite. Există un personaj feminin in stilul Femme Fatale. Acesta este stilul de James Bond. În timp ce am ajuns pentru prima dată în divertisment japonez, atunci când este epoca K-Pop asa ca nu am avea mult idee despre Kyoko Fukada. Dar când am ajuns să văd acest film, pot să înțeleg acum de ce această fată a fost Diva de divertisment japonez, atunci când J-Pop a fost în plină expansiune în Thailanda. E foarte drăguță și atractivă, indiferent de varsta ei.

Japonezii din film mai ales protagonistul masculin poate vorbi limba engleză cu accent bun in Joker Game. Remorca are stricat un pic despre Kyoko Fukada. O scenă din film, atunci, nu poate avea un impact la fel de mult pentru a vierwers la fel de mult așa cum au sperat. (Scena cuțit & sărut?) Unele dintre scene sunt ciudat puse acolo în film Joker Game.

În ansamblu, acest este un film Joker Game foarte bun și cred că ar trebui să existe sechele următoarele ca am gasit rezumat al doilea cărții pare ca mult mai distractiv. Pentru că protagonistul masculin D-Kikan se va confrunta cu organizarea “Wata”, care este o organizație pararel care vine cu motto-ul “Nu ucide, nu de viață sacrificiu” (dar nu sunt destul de sigur dacă filmul și prima carte sunt la fel ca protagonistul din carte pare a fi generalul Yuki.)