Johnny English Reborn (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Oliver Parker
Actori: Gillian Anderson, Rosamund Pike, Rowan Atkinson
An: 2011
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Johnny English Reborn

Rowan Atkinson se întoarce la rolul de agent secret. care nu cunoaște frica și nu are simțul pericolului în comedia thriller cu spioni Johnny English Reborn. În acest nou capitol, cel mai puțin credibil agent secret aflat în slujba Majestății Sale trebuie să oprească un grup internațional de asasini înainte ca aceștia să ucidă un lider mondial și să declanșeze, astfel, haosul global.

De când superspionul MI7 a dispărut de pe hartă, a trăit ascuns într-o regiune izolată din Asia, unde și-a petrecut timpul șlefuindu-și abilitățile unice. Dar, când se află că s-a pus la cale un atentat la viața premierului Chinei, șefii săi din agenție trebuie să dea de urma acestui agent foarte special. Acum, când lumea are din nou nevoie de el, Johhny English trebuie să intre din nou în acțiune.

Având o singură șansă să se reabiliteze, acesta trebuie să facă uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveală o conspirație ale cărei tentacule se întind până în KGB, CIA, ajungând până și la MI-7. Cu numai câteva zile înainte de o conferință a șefilor de state, un singur om trebuie să folosească fiecare truc pe care îl știe pentru a salva lumea. Pentru Johnny English dezastrul poate fi o soluție, dar eșecul – niciodată!

Comedia este regizată de OLIVER PARKER (Dorian Gray, St. Trinian’s), după un scenariu de HAMISH MCCOLL (Mr. Bean’s Holiday) și o poveste de WILLIAM DAVIES (How to Train Your Dragon, Johnny English). Producători sînt TIM BEVAN și ERIC FELLNER (Mr. Bean’s Holiday, Johnny English), de la compania Working Title, precum și CHRIS CLARK (The Guard, Johnny English).


Trailer Johnny English Reborn