John Adams (2008) Serial Online Subtitrat


Actori: Paul Giamatti, Laura Linney, John Dossett
An: 2008
Gen: Seriale Online, Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

John Adams SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

loading...

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:


Sinopsis John Adams

Erudit si visitor, John Adams a fost mult mai remarcabil ca politician filozof decat simplu politician. Adams a fost nascut in una din coloniile americane, Massachusetts Bay. Avocat care a studiat la Harvard, Adams s-a indentificat imediat cu cauza patriotica; un delegat al Primului si al celui de-al Doilea Congres Continental, ce a condus in miscarea catre independenta. Este un mini-serial despre viata lui John Adams si despre primii 50 de ani de existenta ai Statelor Unite.


Trailer John Adams


Review John Adams

In primul rand ma uit si vad ce diferenta mare intre nota de aici si cea de pe IMDB. Cea de pe IMDB este cu adevarat reala. Aceasta este probabil cea mai buna mini-serie TV pe care am vazut-o. Respecta ca la carte adevarul istoric si trezeste in tine sentimente patriotice si nu numai. Ofer nota 10 fara nici cea mai mica ezitare. Este o mini-serie cu adevarat sublima. Incredibila prestatie actoriceasca de personajul principal, Paul Giamatti pana la secundarul Washington (David Morse). Ca sa numai vorbim de prestatia lui Tom Wilkinson (Ben Franklin). Felicitari HBO pentru aceasta serie. Se vede implicarea lui Tom Hanks!

Bravo HBO. O miniserie, foarte reusita. Isi merita cele 4 premii Emmy si cele 4 premii Golden Globes cu desavarsire. Ne-am obisnuit cu HBO sa ne prezinte istoria in cateva miniserii foarte bine conturate, pe cand ceva si despre Romania? Per ansamblu foarte bun. Nota 10

HBO loveste bine cu un nou serial! De fapt o noua capodopera, dupa “Rome”, devine al doilea,in top-ul serialelor made in HBO,in preferintele mele. Cu alte cuvinte,inca o mostra de istorie pura,realizata 100% de HBO. De vazut!!