Joe Dirt 2 Beautiful Loser (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Fred Wolf
Actori: Christopher Walken, Brittany Daniel, Patrick Warburton, Mark McGrath, Dennis Miller
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Joe Dirt 2 Beautiful Loser

Joe Dirt 2: Beautiful Loser este o comedie serios patetic. Disperată de a avea telespectatorilor amintesc de “nostalgie” din filmul original prin reciclare glume nu numai de la scenariu. Ci alte filme, cum ar fi David Spade Dickie Roberts: Fost copil stele. Combina acest lucru cu două minut sesiune a lucrătorilor din construcții și un bimbo farting pe Joe Dirt. Ochelari pixelate care apar peste ochii Dirt într-o singură scenă, cu legenda “Thug Life”. Ca și în cazul în care este o memă pe internet, cinematografie te-ai jura fost în afara un low-rent de televiziune comercială, precum și o eliberare pe rar menționată. Pe scară largă a respins trosni serviciu video, și aveți o scuză rău pentru un sequel și un film.

David Spade reia rolul titular, The simpleton mulleted, care a reușit să se căsătorească cu superba Brandy (Brittany Daniel) și să dovedească că merită să townfolk lui. El se întoarce aici pentru a viziona soția sa dea naștere la tripleți și, ulterior, să fie aspirat într-o tornada, care îl face să călătorească în timp, înapoi la 1965. Aici, Dirt devine alerga afară de oraș și urmărit de o bandă de motocicliști helmed de Patrick Warburton și își dă seama că acțiunile sale din trecut se vor păta viața și prietenii săi în prezent.

Știi o continuare este sortit atunci când merge imediat pentru parcela de călătorie în timp, dar Joe Dirt 2 nici măcar nu pare să încerce atunci când vine vorba de scrierea sau executarea acestuia. Cei mai mulți dintre actorii din acest film par să nu fie luați nimic despre acest proiect serios, chiar Spade, care prin caracterul său cherestea într-un mod mai stereotipic, stumblebum decât a făcut-o în primul film.


Trailer Joe Dirt 2 Beautiful Loser