Joe (2013) film online subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Larry Brown , Gary Hawkins
IMDB: 6.9
Regia: David Gordon Green
Actori: Nicolas Cage, Tye Sheridan, Gary Poulter

loading...

Nu cred că am pas cu pas prea departe de linia de sugerând că Nicolas Cage a avut un record oarecum spotty urmări cinematografică ca de-factor-out târziu rare filme excelente, cum ar fi “Adaptarea” și “Bad Lieutenant: Port of Call , New Orleans “, și curiozitatea cult ocazional ca” a ști “sau remake-ul salbatic subestimate și cu adevărat înțeleasă greșit de” The Wicker Man “și unul este plecat cu o bucată de junk după altul, care a văzut risipi talentele considerabile. Poate chiar Cage însuși a început să realizeze că ceva trebuie să se schimbe pentru că cel mai recent film al său, puternic drama “Joe”, nu a putut fi eliminat mai departe de șir sale recente de eșecuri și activitatea sa în ea este una din cheile succesului său. Aceasta nu este doar cea mai bună performanță pe care le-a dat în varstele-aceasta este una dintre cele mai bune performante din cariera sa lunga si ciudata.

Cage joacă Joe Ransom, un om care se poate vedea a avut un trecut întunecat și brutal chiar înainte de a învăța orice detalii. El bea și jocuri de noroc, păstrează un buldog excepțional urât ca singura lui companie reală și are un conflict de lungă durată cu un tip dur local (Ronnie Gene Blevins), care crește mai violent cu fiecare schimb. Pe de altă parte, el este destul de prietenos și sociabil cu cei care are încredere și inspiră o mulțime de loialitate în schimb, mai ales în ceea ce privește echipajul rutier de zilieri care el folosește la copaci otrava in numele unei companii cherestea locală.

Într-o zi, un nou copil pe nume Gary (Tye Sheridan) apare în căutare de lucru și Joe este impresionat de etica lui de lucru puternic. El începe să ia Gary sub aripa lui și, în curând descoperă că este ghemuit într-o casă abandonată cu mama sa, sora și tatăl său, Wade (Gary Poulter), un bețiv monstruos și abuzivă a cărui idee de o zi de muncă grea este smacking fiul său luând în jurul și câștigurile pustiului pentru el. Joe face ceea ce poate pentru Gary și o prietenie reală se dezvoltă între cei doi, dar la un moment dat, devine dureros de evident că el poate fie să ignore situația băiatului și priviți-l să meargă în jos, în întunericul care îl consumă o dată sau de pas pentru a salva copilul, chiar cu prețul a tot ceea ce el a luptat pentru a obține.

Bazat pe romanul lui Larry 1991 Brown, “Joe”, a fost regizat de David Gordon Green, și, la fel ca steaua sa, lui este o cariera care a fost supus, de asemenea, o serie de răsturnări de situație și se transformă inexplicabile. După ce a făcut debutul cu filmul indie extraordinar “George Washington”, a continuat el să facă dramele la fel de convingatoare “All the Real Girls”, “Undertow” și “îngeri de zăpadă”, înainte de a face de masă descoperire sa neașteptată cu hotărât diferite comedia stoner “Pineapple Express”. Filmul Joe a fost destul de amuzant, dar el a urmat cu “Alteță,” un spoof fantezie, care este una dintre cele mai mari botches făcute de un recunoscut mare regizor de ultima vreme, și “The Sitter” un alt comedie misfired al cărui punct de vânzare principal este că nu a fost la fel de unwatchable ca și predecesorul său.

Verde a revenit la rădăcinile sale cu buget redus anul trecut cu cale amiabilă comedia-drama “Printul Avalanche” și cu “Joe”, el restabilește ferm ca fiind unul dintre cele mai mari realizatorii americani ale timpului nostru. Cu locația sa rural și o structură narativă, care este mai interesat în dezvoltarea caracterului și starea de spirit decât în ​​trecerea de la punctul complot pentru complot punct, acest material este drept alee verde, ci, mai degrabă decât pur și simplu trece prin ritmurile familiare în speranța de restabilire credibilitatea sale artistice, el găsește noi modalități de a se contesta ca un povestitor. Deși intriga de bază, adaptată pentru ecran de Gary Hawkins, poate suna destul de familiar, el se apropie într-un mod care este atât de șocant intim în detaliile sale și borderline mitic în ceea ce privește revolta emotionale care personajele trec prin-ai putea avea să se întoarcă la Charles Laughton lui clasic “Noaptea vânătorului,” o altă capodoperă gotic de Sud de note, pentru a vedea așa ceva.