Jocurile foamei Revolta Partea I – The Hunger Games Mockingjay Part 1 (2014) Film Online Subtitrat


Gen: SF, Thriller, Razboi
Producator(i): Peter Craig , Danny Strong
IMDB: 6.7
Regia: Francis Lawrence
Actori: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Jocurile foamei Revolta Partea I – The Hunger Games Mockingjay Part 1

Katniss se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei, întrebându-se încontinuu dacă a avut vreun rost surprinzătorul complot împotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigură. Fără țel, eroina privește cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem și se lasă fără mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simobolul Rezistenței. Curând, ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Nu merita nici pe departe nota 8,4 nici macar 7. Este o lalaiala comerciala facata sa aduca papitoii in cinema. Daca stau bine sa ma gandesc mai toate trilogiile sunt ffoarte comerciale in ultima vreme . Mi-a dat impresia ca ma uit la Tanar si nelinistit acest film cu putine faze de actiune, dialoguri si monologuri tampe si o poveste ce in prima parte avea un rost acum e deviata total doar ca sa mai faca ei inca trei parti si sa scoata un ban “cinstit”. Jalnic pentru ei, pacat de actrita. Este un film pentru generatia “Feisbuc”, puteau macar sa-l faca 3 D dar nici macar. P.S. sper ca Hobbit-ul sa fie mai bun dar ma indoiesc, dupa partea a doua.

Nu va asteptati la prea multe de la acest film…Chiar daca asteptarile sunt mari filmul lasa de dorit.Cel mai slab din toate seriile, si nici la 50 % fata de primul. Actiune foarte putina, Katniss trage o singura data cu arcul in restu numa filmeaza si povesteala multa… Sa nu mai zic de final care ramane din nou in aer si te lasa sa crezi ca urmatoarea parte va fi mult mai buna…


Trailer Jocurile foamei Revolta Partea I – The Hunger Games Mockingjay Part 1