Jocuri murdare – Leatherheads (2008) Film Online Subtitrat


Regia: George Clooney
Actori: Renée Zellweger, John Krasinski, George Clooney
An: 2008
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Jocuri murdare – Leatherheads

Comedie romantica in decorul istoriei de inceput a fotbalului american, filmul regizat si scris de George Clooney spune povestea proprietarului unei echipe de fotbal (acelasi Clooney) care incearca sa convinga un student foarte priceput intr-ale balonului rotund sa se alature echipei sale. Acesta accepta, dar lucrurile se complica in momentul cand unul dintre ei se indragosteste de logodnica celuilalt (Renee Zellweger).


Trailer Jocuri murdare – Leatherheads


Review Jocuri murdare – Leatherheads

Lui George Clooney ii place sa treaca de la filme foarte serioase gen “Michael Clayton” si “Good night and good luck” la comedii flamboaiante precum “Intolerable cruelty”. Sau “O brother, where are thou?”. De asta data avem de-a face cu varianta comica si ne intoarcem in timp, in 1925. Pentru a vedea cam cum a inceput fotbalul american sa fie profesionist. In zilele noastre Superbowl a ajuns unul dintre cele mai mari evenimente ale anului in S.U.A. Dar in vremurile romantice ale secolului XX se juca uneori intr-o mocirla teribila.

Nu erau atatia bani in joc dar spiritul jocului era mult mai putin pervertit… Clooney s-a distrat probabil foarte mult regizand acest film si la fel se intampla si cu spectatorul care vrea sa se relaxeze vreme de aproape doua ore.Umorul e de cele mai multe ori neostentativ, lipsit de stridenta. Recomand filmul amatorilor de comedii sprintare, inteligente.

Filmul are o atmosfera veselă, afabila, şi lipsa de griji este ceva care apare extrem de rar în filmele de masă comercializate zilele astea. Muzica e excelenta, atmosfera e foarte destinsa, cam toate personajele sunt agreabile, iar grijile lipsesc sau sunt minimalizate. Consider ca Clooney a facut o treaba excelenta ca regizor.