Jocul terorii – Butterfly on a Wheel (2007) film online subtitrat

Alt titlu: Shattered
Regia: Mike Barker
Actori: Pierce Brosnan, Maria Bello, Claudette Mink, Gerard Butler
Anul: 2007
Gen: Thriller, Drama, Crima
Durata: 95 minute
IMDB: 6.7/10 din 18114 voturi

loading...

Rezidenți Chicago Neil Randall (Gerard Butler) și soția sa, Abby Randall (Maria Bello), au o viață perfectă și o căsătorie perfectă. Cu fiica lor tineri frumos, Sophie, ei trăiesc visul american … până astăzi. Când Sophie este răpit brusc, ei nu au nici o alegere, ci pentru a se conforma cu cerintele abductor lui in Jocul terorii. Răpitorul, Tom Ryan (Pierce Brosnan), un sociopat rece și calculat, preia viețile lor cu eficiența brutal de cineva care nu are nimic de pierdut.

În clipi din ochi, in Jocul terorii, Neil și lui Abby existență sigur este întoarsă cu susul în jos. În următorii douăzeci și patru de ore sunt la mila unui om care vrea un singur lucru: că o fac de licitare lui. Se curând devine clar că cererile lui Ryan sunt cu atât mai înspăimântătoare pentru că el nu vrea banii lor. Ce vrea este Neil și viața lui Abby, viața le-au construit peste 10 de ani, care urmează să fie demontate sistematic și distruse, bucată cu bucată.

Cu timpul de funcționare pe fetița lor, in Jocul terorii, Neil și Abby seama coșmar lor este doar pe cale să înceapă. Ei vor trebui să prezinte la provocările lui Ryan pe următoarea perioadă de 24 de ore. Cât de departe vor merge pentru a salva viața copilului lor? Li se cere să-și retragă banii de la banca care Tom arde și aruncă împreună cu portofelele lor din mașină. Ei au pentru a obține 300 $ de nicăieri într-o parte a orașului în cazul în care nu au nici prieteni. Abby promite brățară ei și Neil ceas care le primeste 300 $. Ele sunt apoi a cerut pentru a oferi un curier într-un loc în 20 min, și Tom descoperă că Neil capacul contine detalii murdare de locuri de muncă lui Neil, care, dacă scurgeri va ruina Neil. Aceasta continuă, cu eforturile depuse de ei pentru a salva Sophie de la hotel, doar pentru a fi prins de Tom, care face benzi Abby și schimbarea în fața lor, etc.