Jocul supravieţuirii – Gamer (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Neveldine
Actori: Gerard Butler, Michael C. Hall, Ludacris, Brian Taylor
Anul: 2009
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 95 minute
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Jocul supravieţuirii – Gamer

În viitorul apropiat, jocurile de strategie ajung la un cu totul alt nivel: jucătorii nu mai controlează entități virtuale. Ci chiar oameni în carne și oase, în lupte pe viață și pe moarte. Kable (Gerard Butler) este cel mai bine cotat jucător din competiția Slayers. Cu fiecare mișcare a sa urmărită de milioane de oameni, marea provocare a lui Kable este să-și recapete controlul asupra propriei vieți și să răstoarne sistemul care l-a transformat într-un sclav.

Trecând peste aşa zis traducere a titlului şi pe lângă faptul că primele cadrele au semănat cam mult cu Crankurile filmul a fost ok pentru noi, g33ksii care se joacă şi se cred gameri. Nu ştiu dacă filmul merită văzut de cineva care nu are tangenţe cu jocurile pentru că nu ar ajunge decât să fie deranjat de idee, să spună că e un film prost şi fără rost. Nu stăm acum să analizăm substratul celor două jocuri prezentate în acest film, pentru că am realiza că mesajul transmis este unul destul de evident dacă suntem în stare să vedem şi altceva decât evidentul.

Filmul a avut acţiune, care a fost filmată destul de decent (adică chiar se-nţelegea ce se-ntâmplă pe ecran şi nu era mişcată camera prea haotic, cum e-n primele cadre, prime cadre prin care regizorii vroiau să imprime ideea de acţiune însă care pe mine m-au lăsat cu-n semn de întrebare, deoarece n-am prea-nţeles ce se-ntâmplă pe ecran), nişte personaje destul de aparte şi când zic aparte, zic că apare Ludacris probabil din singurul motiv că-n 2008 a scos un single numit Push The Start Button dedicat gamerilor.


Trailer Jocul supravieţuirii – Gamer