Joc riscant – Runner Runner (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Thriller
Producator(i): Brian Koppelman, David Levien
IMDB: 5.6
Regia: Brad Furman
Actori: Gemma Arterton, Ben Affleck, Justin Timberlake

loading...

În centrul atenţiei este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligenţă sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-şi plăti taxele şcolare. Când se consideră înşelat, îl confruntă în Costa Rica pe organizatorul jocului, Ivan Block (Affleck). Richie se lasă vrăjit de promisiunile financiare ale lui Block şi de exotica lume în care trăieşte acesta şi acceptă să lucreze pentru el, dar nu va trece mult până va ajunge să regrete decizia in filmul “Joc riscant – Runner Runner”.

În cele două cabluri de sex masculin, “Joc riscant – Runner Runner” oferă un studiu în contraste. Timberlake este încă în mod evident să fie cap de afis incantata un film, orice fel de film, și el ia tot ce face aici cu seriozitate lăudabilă și de interes. El deține ecranul, și el iubește fiind pe ea. Filmul “Joc riscant – Runner Runner” se bazează până la întâlnirea cu Affleck lui Ivan Block, si director Brad Furman conferă acest caracter esențial o intrare vizual izbitor într-o baie de aburi timp scenaristii Brian Koppelman și David Levien da aspect o monolog de divertisment, Chewy că mulți alți actori ar fi făcut-o masă de. Dar Affleck doar sta acolo, în baia de aburi și discuțiile fără inflecting ceva și face extrem de clar că nu vrea să fie acționează în acest film sau care acționează la toate. El pare iritat că el chiar a trebuit să memoreze replicile.

Affleck a fost întotdeauna un caz ciudat. A fost în filme “Joc riscant – Runner Runner” de douăzeci de ani acum, și e un star, dar a fost la fel de sincer indiferent de câte ori el pare pe ecran orice altă stea? (poate Frank Sinatra, în unele dintre vehiculele sale de 1960, dar cel puțin că indiferența a fost câștigat). Ochii lui sunt gluga și inexpresiv, iar vocea lui este inexpresiv, iar trupul său pare sedentar, chiar și în mișcare. El nu are niciuna din bucuria sau nevoia sau abilitatea unui actor, și el niciodată nu a făcut într-adevăr. Fie el trebuie să găsească ceva energie pentru acest tip de lucru, sau el ar trebui să doar grație pas înapoi și filme “Joc riscant – Runner Runner” directe sau face altceva care-l interesează mai mult, pentru că lenea lui în “Runner Runner” de fapt doar nu va face. La punctul culminant al filmului, atunci când caracterul său ar trebui să se uite surprins, Affleck doar întoarce capul ușor și clipește ochii de câteva ori, cum ar fi o cochetă epuizat.

Ca un exercițiu de stil, “Joc riscant – Runner Runner” are momentele sale, mai ales la început, dar o parte din toropeală Affleck pare a infecta filmul “Joc riscant – Runner Runner” în sine după un timp. Încadrare inventivă și selecție dreapta da drumul în cele din urmă de a conversații Să-te-acest-făcut, filmat in stil lovitură lipsit de imaginatie / revers-shot. Reformare Ivan bloc cu orice număr de actori și “alergător alergător” ar fi fost mic-time, dar deviere distractiv. Cu Affleck în centrul său, filmul devine un studiu plictisitoare într-o față de poker cu alte lucruri pe mintea ei.