Jessica Jones (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Melissa Rosenberg
Actori: Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, Mike Colter
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Drama, Seriale Online
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Jessica Jones SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Jessica Jones

Serialul semnat de către Netflix și inspirat de benzile desenate Marvel o are în rolul principal pe Krysten Ritter, al căreia personaj este o fostă fată supererou.

După ce cariera ei în costumul de spandex ia brusc sfârșit, Jones deschide la New York o agenție de detectivi, cu ajutorul căreia îi ajută pe cei cu puteri remarcabile să își rezolve propriile dileme.


Trailer Jessica Jones


Review Jessica Jones

Co-creatorul benzilor desenate Marvel, si-a exprimat parerea dupa vizionarea primelor 2 episoade din serialul ce urmeaza sa apara la Netflix.

Brian Mitchael Bendis a scris seria de benzi desenate, “Alias”, impreuna cu artistul Mihael Gaydos din 2001 pana in 2004. Povestea explora viata Jessicai Jones, o fosta supereroina. Jewel, care si-a retras identitatea secreta in urma unei tragedii personale. Acum in fruntea unei agentii de detectivi particulari in New York. S-a specializat in rezolvarea cazurilor care includ oameni cu puteri. Lupta continua cu amintirile din trecut ajunge sa explodeze atunci cand personajul negativ din trecutul ei personal revine in viata sa.

Jessica Jones este cel deal doilea din cele patru miniserii propuse de Netflix, co-produse de Marvel si ABC Studious, care se vor finaliza cu o echipa de Aparatori ce se afla in plan. Primul Daredevil, ce a avut premiera in Aprilie, apoi Luke Cage de la Marvel si Iron Fist tot de la Marvel, care sunt asteptate in 2016.

Serialul Jessica Jones este adaptat si produs de Melissa Rosenberg si le are in prim plan pe starurile Krysten Ritter ca Jessica. Mike Colter ca Luke Cage si David Tennant(Doctorul cu numarul 10) ca si Kilgrave.