Jeruzalem (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Doron Paz, Yoav Paz
Actori: Fares Hananya, Yael Grobglas, Danielle Jadelyn, Yon Tumarkin, Dibi Ben-Yosef
Anul: 2015
Gen: Groaza
Durata: 94 minute
IMDB: 4.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Legenda ne spune că există trei porți în iad Jeruzalem – unul este în deșert, unul este în ocean, iar ultima este în orașul sfânt din Ierusalim. Deci, rezerva biletele de avion acum, și să aducă întreaga familie pentru a vedea acest salt de destinație turistică înainte de a fi prea târziu! (I poate fi parafrazând filmului narațiune de deschidere un pic.)

Sarah (Danielle Jadelyn) și Rachel (Yael Grobglas) sunt cei mai buni prieteni americani pe o excursie la Tel Aviv pentru unele distracție în soare, dar o întâlnire întâmplătoare cu un arheolog pe nume Kevin (Yon Tumarkin) le ocolește la Ierusalim pentru Yom Kippur celebrare. Orașul este plin de viață cu credincioșii, iar cei trei a lovit orașul cu noi prieteni în remorca vizita biserici, cluburi și zidul plângerii, dar celebrarea se taie scurt, atunci când poarta aia menționat anterior în iad se deschide și creaturi cu aripi demonice / angelice începe violent recoltarea suflete și transformarea pradă în monștri. Pe măsură ce infecția religioasă cu tematică răspândește cei afectați înmugurească propriile aripi, și, în curând creaturi sunt mai numeroase decât oamenii ar fi o abordare de zile de capăt.

Cea mai mare element care noul film Jeruzalem de groază israelian Jeruzalem devine dreptul este alegerea sa de localizare – Jeruzalem este un oras plin de astfel de cultura și istoria imensă și detaliat care nu poate ajuta, dar se adaugă o atmosferă bogată la o poveste cufundată în literatura Biblia in filme online Jeruzalem. Conducători / scriitori Doron Paz și Yoav Paz profita din plin de arhitectură și alei care se deplasează de la fotografii frumoase si dense largi pentru a limitează claustrofobice fără probleme a orașului. natura sa istoric diversă este prezentă în caracterele ca prea trio nostru principal este unite printr-un tânăr arab și o pereche de soldați evrei, și în timp ce nu s-au stabilească pentru o discuție aprofundată privind conflictul din zonă se face o încercare de a lua vaccinuri la toate părțile și includ fiecare facțiune în complot se desfasura.

Din păcate, restul filmului nu se poate compara cu totul setarea puternică. V-am spus că este un film de imagini găsit? Ei bine, e cea mai mare parte o – o scurtă introducere prezintă un film vechi și include relatare de la un difuzor necunoscută, dar odată ce se termină trecem permanent în POV de căști Google Glass lui Sarah. Nimeni nu zice niciodată “Google”, dar concluzia este clar ca ei controleaza accesoriul cu comenzile “sticlă” in Jeruzalem. Este un mod mai inteligent de a aborda formatul decât a avea pe cineva în mod inexplicabil lug un aparat de fotografiat în jurul valorii, dar chiar și aici este făcută în mod repetat clar că niciuna dintre acestea sunt de fapt fiind filmat de POV capului unei persoane. Este distrage atenția, dar mai puțin decât filmele tipice care se găsesc Footage, și nu permite unele momente umoristice care implică încercări setului cu cascã la recunoașterea feței și a accesului mass-media in Jeruzalem.

În timp ce umorul funcționează oroarea rareori face datorită in filme online Jeruzalem, în parte la formatul, ci, de asemenea, să încercările sale de remarcat și leneșe la sperie generatoare. sperie salt sunt vizibile de la distanță de mile. Există momente de uimire pentru a fi găsit, deși datorită designului și aparițiile creaturi înaripate, precum și o prea scurtă privire de ceva mai mare, dar din moment ce Sarah – Jeruzalem – în esență, camera noastră – alege în permanență să se uite departe de lucruri interesante și privirea la prietenii ei în schimb nu vă pot ajuta, dar simt scurt-a schimbat în ceea ce privește amploarea și minunea a ceea ce se transpare aici. Unul creatură în special, este văzut pentru scurt timp înainte de banda continua pe drumul lor, și ceea ce ar fi trebuit sa o experiență pantaloni-te caci pentru ei în loc se simte ca au trecut doar un magazin de covrig.

Performanțele sunt în mare parte bine cu Grobglas în special în picioare ca atât naturale cât și talentat, dar trebuie să întreb de ce Tumarkin a fost împovărat cu redarea unui presupus american. încercările sale de la ascunde accentul lui sunt mai vizibile decât monștri ale filmului Jeruzalem și mult mai înspăimântătoare. Aceasta duce la o performanță remarcabil slabă atât de livrare și emoting, și nu pot ajuta, dar doresc saracul doar permis să fie joace un arheolog local de schimb.