Jean-Claude Van Johnson Film Online Subtitrat


Regia: Peter Atencio
Actori: Jean-Claude Van Damme, Kat Foster, Moises Arias
An: 2016
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Jean-Claude Van Johnson

Pilotul Jean Claude Van Johnson face parte din noua serie de episoade pilot propuse de Amazon votului publicului. Pentru a alege următoarele seriale originale pe care le va lansa platforma de streaming. La fel au procedat și cu succesele Transparent, The Man in High Castle sau Bosch. Și dacă e să ne luăm după trailer și după episodul pilot, lumea ar trebui să voteze. Si să dea o șansa acestui serial care aduce o gură de aer proaspăt în lista de seriale noi care ne vor lua cu asalt în sezonul care stă să înceapă.

Oricum, ce am văzut noi mai sus este mai mult un teaser decât un trailer. Care ne arată cum îl găsim pe Jean Claude Van Damme la începutul serialului. Ceea ce vedem în teaser este puțin trist, în contrast cu tonul general al serialului. De-aia aș zice să nu vă luați doar după secvențele din teaser.

E foarte reconfortant să vedem un actor ca Jean Claude Van Damme că încearcă să se reinventeze la acest capitol în cariera sa. Si nu se mulțumește cu statutul de fost superstar al filmelor de acțiune. Si actual actor în filme de acțiune de mâna a doua, filmate prin România și Bulgaria, gen Steven Seagal. Da, joacă și în filme de acțiune de categorie B, dar pare că își încearcă mâna și la alt gen de filme. Dacă ne amintim JCVD sau mai recentul Welcome to the Jungle. Dar această misiune îl readuce în mijlocul pericolului și mai ales în preajma fostei sale iubite Vanessa, pe care încă o iubește.


Trailer Jean-Claude Van Johnson